Visitekaartjes 😮


Ik heb dan eindelijk mijn eigen prachtige, simpele en goedkope visitekaartjes! Het doel van zo een kaartje is toch om je contact gegevens uit te wisselen met mensen die je misschien interessant vindt en misschien ooit nog wel is gaat bellen of mailen, of de kaartjes verdwijnen ergens in een la of in een vuilnisbak.

Toch wel grappig hoe Vistaprint haar klanten probeert te naaien met de verzendkosten. Ik had namelijk de meest langzame (en goedkoopste) verzendoptie geselecteerd en mijn kaartjes zouden pas op 6 januari binnen komen. Stond er toch vanmiddag op tafel opeens een bruin klein doosje met mijn visitekaartjes amper een week nadat ik ze besteld had bij Vistaprint.

Omdat mijn kaartje iets te leeg was heb ik er ook nog een zinnetje op gezet ‘Who would’ve thought… it figures’. Waar ik daarmee precies op doel mag iedereen voor zichzelf bedenken maar voor mij is het gewoon hoe het leven is.

Ik zeg niet dat ik spijt heb van de keuze van het zinnetje maar toen ik de kaartjes zag had ik toch een iets (in mijn inziens) leukere leus bedacht: ‘I’m not as cheap as my card’. Mocht ik nooit het genoegen je in het echt te zien en je een kaartje te overhandigen. Ze zien er zo uit:

Yeah! Lekkere onscherpe foto..

Voor de duidelijkheid dat grote @ teken verwijst natuurlijk naar Twitter met mijn username aldaar eronder. Maar dat hadden jullie wel al door toch?

,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.