Vodafone.. alweer ja..


Op 5 mei kwam ik erachter dat Vodafone mij teveel liet betalen. Nadat ik een mail gestuurd had naar de klantenservice, waar ik nooit reactie op gehad heb, kreeg ik een nieuw aanbod van Vodafone waarbij ik melde dat ik geen enkele dienst meer van ze af zal nemen als mijn probleem nog niet opgelost is.

Vandaag kreeg ik het volgende leuke kado’tje van Vodafone binnen, een aanmaning. Met een dreigement dat ze mijn aansluiting zouden blokkeren..

En toen was Theun echt woest. Met vurig rode vingers tikte Theun het (opeens gratis) nummer van Vodafone in en kreeg hij na een irritant keuze menu eindelijk een dame aan de lijn die door het foutloze optreden van Theun gewoon braaf deed wat gezegd werd, hij werd in de wacht gezet.

Na de wacht kreeg ik de dame weer te spreken en vertelde ze mij dat de maand februari gecrediteerd was en ik nog maar 17,10 voor de factuur moet betalen i.p.v. 37,04. Toen ik vroeg of daar dan ook de twee weken extra gratis vanaf gehaald waren omdat hij te vroeg geactiveerd werd kreeg ik eerst de melding dat ze daar niks over kon vinden. Na het vertellen dat een collega van haar dat belooft had zette ze mij weer in de wacht en nu moet ik nog maar 7,13 betalen.

Heerlijk als je een klantenservice belt en je ook daadwerkelijk je gelijk/recht krijgt. Alleen jammer dat het zo krom heeft moeten lopen bij Vodafone dat ze opeens besloten om die kosten toch weer door te bereken en daarna een dreigbrief naar mij te sturen met de volgende zinnen:

Wij willen u erop wijzen dat uw mobiele aansluiting(-en) geblokkeerd wordt indien uw betaling van 37,04 niet voor 27/05/2010 op onze rekening is bijgeschreven. Indien wij uw betaling ontvangen nadat uw aansluiting geblokkeerd is, zullen wij voor het deblokkeren 27 euro per aansluiting in rekening brengen.

En dat terwijl ik 2 weken daarvoor duidelijk heb gemaakt aan de klantenservice om welke reden ik de automatische incasso had terug geboekt. Het zou toch echt fijn zijn als die grote bedrijven hun afdelingen is wat meer laten samenwerken.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.