WR – WR.nl Leading in finance?


Update: Even voor de duidelijkheid dit bericht heb ik getypt in een boze reactie.. WR is zo lief geweest om mijn reiskosten alsnog te vergoeding waar ik hun erg dankbaar voor ben.. Het verhaal wat ik geklaagd had is nog wel te lezen maar niet meer prominent.. klik op “read more” om alles te lezen..

Zo lange tijd niks gepost.. Dus ik denk we beginnen maar weer een keer met een klaag topic.. Dit maals niet over een isp maar over WR.. WR.nl is een detacheringsbureau dat zogezegt lead in finance..

Theun ging voor de leuk solliciteren daar, omdat ze wel leuke arbeidsvoorwaarden bieden bij WR. Auto’tje zonder bijtelling, 15% meer salaris.. en het mooiste lekker veel afwisselende werkplekken enzo.. Enfin ik dus mijn CV’tje opgestuurd via wr.nl.. Dag erna werd ik enthousiast opgebelt.. Dat ik op gesprek mocht komen.. Beetje rare locatie (Brugrestaurant a4 hoofddorp).. Maar goed.. Ik bereid me helemaal voor op een gesprek.. Print wat dingentjes uit enzo je kent het wel..

Ik kom daar te vroeg aan.. meneer Ravi S-A was nog in gesprek met een andere kandidaat.. dus ik groete even en ging even ergens zitten wachten.. Na een paar minuten was de kandidaat voor mij klaar.. En mocht ik een leuk gesprek houden met de man van WR detachering..

Niet dus.. Meneer was totaal niet geintrtesseerd in iets wat ik te zeggen had en was de hele tijd afgeleid door de mensen achter mij en luisterd niet naar wat ik zei.. Echt heel vervelend gesprek bij WR leading in finance..  Het gesprek duurde 5 minuten.. En had dus ook totaal geen tijd mijn eigen te presenteren in welke manier dan ook.. Kwamen alleen maar vragen die al beantwoorden worden door mijn cv.

Volgende dag kreeg ik ’s avonds een mailtje van Lisa L.. en standaard mailtje dat naar mijn ervaring en opleiding ik niet aansluit bij de opdrachtevers van WR detachering op dat moment.. Ik had echt zoiets van kon WR dat niet zien door alleen mijn CV te lezen? MAar blijkbaar vonden ze het leuk me hoop te geven en me 40 km te laten rijden voor een gesprek van 5 minuten..

Ik heb daarop WR terug gemailt met de melding over hoe het gesprek was verlopen en dat ik het toaal niet vond kunnen. En mijn rekening nummer waar WR leading in finance mijn reiskosten naar toe kon overmaken.. Ik kreeg de hele dag geen reactie van WR.. Toen heb ik Lisa L maar weer opgebelt en die zei dat ze het overlegt had met de Directeur van WR.. En dat reiskosten vergoeding uit den bozen was omdat dat nooit gegeven word door WR detachering..Mevrouw Lisa L melde mij dat ze nog nooit een dergelijke klacht had en dat Ravi S-A een prima werker was.. Op een politiek correct manier vertelde me ze dus dat ik me gewoon aanstelde: “Ik weet niet aan wie het ligt maar dit probleem hebben wij nooit met onze kandidaten”.. Toen antwoorde ik erop: “DUs je vind dat ik me aanstel” .. ” Dat zei ik niet, dat maak jij der van” .. yeah.. up yours..

En dat hekelt mij het meest.. DAt ze al wiste dat ik geen aansluiting zou hebben met de opdrachtgevers en dat ze mij dan toch nog 40 km laten rijden -zonder mijn kosten te vergoeden- voor een kort gesprek waar ik erg belabberd behandelt werd.. WR leading in finance? Maybe.. maar aan het personeel(wervings)beleid zouden ze nog even kunnen spijkeren..

Dus even een waarschuwing voor de mensen die bij WR Leading in finance detachering willen gaan solliciteren.. houd rekening met waardeloze afhandeling van het gesprek en dergelijk.. WR: Weird Ravi? !..

volgende post gaat wel weer wat liefs worden mensjes..


52 reacties op “WR – WR.nl Leading in finance?”

 1. Haha, jaa….had je ma beter erst andere mensen kunnen vragen naar goede detacheringsbureaus in finance of administratie, hoor. WR is en no-name bedrijf……alleen maar leading in hun eigen finance wereld, en die is erg klein.

  Maar goed, success verder met je career plannen….. 🙂

  XXX Steve

 2. Wel leuk dat je meer tijd aan deze blog heb besteed dan om de aandacht te trekken tijdens dat gesprek! 😛

  Blijkbaar uit je je frustratie toch om ook nog eens te reageren op de WR hyves…

  Maar goed, ik hoop dat je ergens anders wel de aandacht krijgt die je nodig hebt.

  Succes,

 3. Ik vind dat je erg aanstelt. Die gesprekken zijn eenmaal kort, omdat ze inderdaad meer mensen te spreken.

  WR is een leuk bedrijf om in te werken en is niet zoals je denkt. Ben zelf daar nu een jaar in dienst en heb nog nooit zo leuk gehad als daar. Ik denk dat je nou precies de verkeerde persoon heb getroffen.

  Maar succes,

 4. Nou zeg,

  Ik vind jou wel een beetje triest hoor Teuntje!

  Ik had jouw bericht vorige week al gelezen en heb er rekening mee gehouden toen ik vrijdag op gesprek ging bij Ravi.

  Ik moet je eerlijk zeggen, ik heb een heel fijn gesprek gehad!!

  Om eerlijk te zijn heb ik hem ook een beetje naar zijn ervaringen en dergelijke gevraagd. En daarmee bedoel ik dan naar de duur van de gesprekken en dergelijke.
  En daarbij gaf hij dus aan dat zijn gesprekken van verschillende duur zijn, van 5 tot 30 min. Mensen met weinig tot geen relevante ervaring, daar hoeft hij dan ook niet zo heel veel tijd aan te besteden. Dat lijkt me wel zo logisch, toch?

  Ik snap niet waarom jij mensen per se op het verkeerde been wil zetten en ze in jouw verhaal wijsmaakt dat het helemaal niks is. Ik denk dat je het eerder bij jezelf moet gaan zoeken en meer ervaring moet op gaan doen. Of niet soms?

  En bovendien, je mag hopen dat hij jouw bericht nooit leest, want hij zag er niet bepaald uit als iemand die zijn mannetje niet kan staan. Dat is maar een tip voor jou!

  Voor de rest, veel plezier met triest en zielig zijn!

 5. Wees blij dat je er niet bent gaan werken!

  WR is het meest onprofessionele bedrijf dat er bestaat en gaat zeer slecht om met de medewerkers!

 6. kan me helemaal vinden in het verhaal van Theun, had afgelopen vrijdag een gesprek, in vught notabene terwijl er ook een ” kantoor” is in zaltbommel waar ik vlakbij woon, de vorige afspraak moest ik helaas afzeggen maar dat zou om 9 uur s’avonds geweest zijn, vond ik wel een beetje vreemde tijd. mijn cv hebben ze zelf van de nat. vacaturebank afgehaald en ze hebben mij benaderd. het gesprek was inderdaad een (mondelinge) opsomming van mijn (schriftelijke) cv en er werd niet echt doorgevraagd. vandaag, maadag 20-10-08 zou ik een email krijgen van ze maar tot op heden niets ontvangen. heb ook niet het idee dat ze me willen ”hebben” ik denk niet dat ik genoeg in mijn mars heb voor ze, maar ook dat hadden ze kunnen weten als ze mijn cv goed gelezen zouden hebben.
  heb een nare bijsmaak overgehouden hieraan……

 7. Aan je manier van schrijven te zien vind ik het helemaal niet vreemd dat meneer Ravi niet langer met jou in gesprek heeft gezeten!

  Vandaag was mijn gesprek met Ravi, en ik moet eerlijk zeggen ik was nogal bevooroordeeld door jou verhaal te lezen. Mijn gesprek met Ravi verliep juist heel erg soepel en vriendelijk. Hij is een vriendelijke man die juist heel erg veel interesse toonde in mijn zakelijke ervaring, maar vooral ook mijn prive leven. Wanneer bij WR iedereen zo professioneel is al Ravi, lijkt het mij een super bedrijf om te werken.

  Gegroet en veel plezier met het zoeken van een baan (die zul je vast nog niet gevonden hebben)

 8. @Ricardo..

  Heb al 5 maanden een goede baan hoor..

  Mijn manier van schrijven vergelijken met hoe ik me proffesioneel op stel? Dit is mijn blog voor lol en gezeur over dingen..

  Je bent inderdaad wel een bevooroordeler.. Foei!

 9. Het komt er gewoon op neer dat jij mensen op het verkeerde been zet met jou blog en je eigenlijk een beetje afgereageerd omdat je niet goed genoeg bleek voor WR.

  Niet echt netjes vind ik zelf. Misschien een goed idee om de naam van Ravi aan te passen in jou blog, zodat wanneer iemand googled op zijn naam (zoals ik deed om te kijken met wie ik een gesprek had) niet gelijk een slecht idee van hem krijgt. Dan heb jij je lol van het schrijven van een blog die nergens over gaat en wordt een persoon die gewoon zijn werk doet hier niet mee geschaad.

 10. @Ricardo: Dit is een persoonlijk (web)blog. Om dan te zeggen dat dit nergens over gaat.. Dát vind ik dan weer niet echt netjes. Maar ieder zijn eigen mening natuurlijk!

 11. Theuntje,

  Ik vind het heel verstandig om dit allemaal op te schrikjven en je mag blij zijn dat je er niet werk.

  Ik werk er ook nu +/- 3 maanden, maar ik heb nog nooit zo’n amateuristische organisatie gezien.

  Als eerste laten ze zich uit als Detacheringsbureau terwijl ze in werkelijkheid een Werving en Selectie bureau zijn. Waarbij je verplicht ben om te liegen tegen de klant dat je daar voor vast moet gaan werken.

  Tevens krijg je nooit de auto die in het contract staan.

  Blijkt er nog een concurentiebeding in te staan zodat je niet kan opstappen naar een ander bureau.

  Declaraties die niet tijdig worden betaald.

  en noem maar op, ook geen profeesionele houding naar de bedrijven toe. zoals dat ze het bedrijf waar ze me gezet hebben gaan bellen of de functie van mij nog open is.

  Te belachelijk voor worden gewoon.

 12. Omdat ik me niet goed voelde ben ik van mening dat ik nooit zulke slechte dingen had mogen schrijven over WR.

  Ik begrijp dat ik dit soort dingen natuurlijk niet kan uiten op het internet om een bedrijf te beschaden dit was niet mijn bedoeling. Ik had dit echter gedaan in een opwelling. Dit is overigens geen excuus.

  Daarom bied ik hierbij mijn excuses aan aan WR.

  Na vele goede gesprekken met WR. Ben ik er achter gekomen dat het zo en zo beter is om rechtstreek te communiceren met de leiding van het bedrijf. Alle problemen die ik had zijn besproken en zijn opgelost.

  Tevens ben ik er achter gekomen dat WR toch niet zo slecht zijn als de mensen op dit forum beweren.

  Daarom zou ik zeggen, als je naar WR wil gaan en je wil je graag verbeteren een hou je van uitdaging dan zou ik dit zeker doen als ik jullie was en zie dan wat de werkelijke ervaring is met WR.

  Met vriendelijke groet,

  William

 13. Allemaal stelletjes sukkels, onervaren mensen die daar werken,

  Ik ga geen namen noemen maar de naam die wel vaker is voorgekomen in bovenstaande tekst heb ik zelf ook mee gesproken,

  Totaal overbodig, zonde van je tijd mensen

  Mijn advies totaal niet afspreken.

  Anouk

 14. Nou, ik moet Theuntje toch echt wel gelijk geven in zijn ervaring met dhr (hoewel die titel zelfs al te goed voor hem is) Ravi Sheik. Ik heb een nog veel ergere ervaring met deze rat. Had ook een afspraak met hem in Van der Valk te Leusden. Ik was keurig op tijd (kwartier te vroeg zelfs), nog even tijd om naar het toilet te gaan. Daarna op zoek gegaan naar Ravi. Nergens te bekennen, ook niet op de afgesproken plek waar hij op me zou wachten. Tot slot maar naar de receptie gegaan (het was inmiddels 5 minuten voor mijn geplande afspraak en je wilt ook niet te laat komen….) en gemeld dat ik over 5 minuten een afspraak met dhr. Sheik had. “Oh, Ravi, zei het meisje, ja die zit in het restaurant. Hij zit nog even in gesprek. Je moet hem maar even bellen, dan komt hij je zo ophalen”. Ravi is daar blijkbaar een veel (en graag?) geziene gast, want bij de receptie van Van der Valk is het geen onbekende.

  Enfin, ik Ravi gebeld. Hij nam nogal geirriteerd op en brak mij al snel af om te melden dat hij nog in gesprek zat en dat het hooguit nog een kwartier zou duren. O.k. dacht ik, kan gebeuren, als ik een kwartier te laat was geweest, dan was het hele gesprek al voor niets geweest, maar goed….positief blijven denken, en gewoon even wachten bij de receptie. De bank zit daar overigens best lekker hoor, maar na een kwartier heb je het toch wel gehad en beginnen gasten je al te herkennen en vriendelijk gedag te knikken zich. Na een half uur zie je de mensen van de receptie denken:”waar wacht die jongen nou toch op?” En na 3 kwartier was ik het helemaal zat. Ik heb het meisje van de receptie gevraagd om mij even aan te wijzen waar Ravi zat (zij kende hem per slot van rekening). Daar zat de rat, hij zat gewoon op zijn gemak lekker te dineren, niks in gesprek. Mij als een stuk vuil laten wachten bij de receptie. Dat zijn dus de manier van Ravi en dat vertegenwoordigt WR!! Ik heb mijn fatsoen gehouden en ben zonder iets te melden weggegaan. Nooit meer iets gehoord van die rat…..

  Bedenk je dus echt wel 10 keer voordat je met deze klootzak afspreekt.

 15. hahahahah wat een mooi verhaaltje van Patrick..

  Die gozer doet geen ene flikker,,
  Patrick ik adviseer jou om WR te bellen en een klacht over hem te melden, zo ga je toch niet om met mensen.

  Succes.

 16. http://www2.molblog.nl/bericht/15-loonsverhoging-gegarandeerd

  http://www.4-freelancers.nl/forum/Forum.asp?p=reacties&Re_ID=1574&ID=2

  WR Leading in Finance, W&R financiële detachering, WR detachering, W&R detachering, W&R detacheringsbureau, wr.nl, WenR financiële detachering, WenR detachering, W-en-R, w+r financiele dienstverlening, w+r Rotterdam, w+r Amsterdam, W+R Utrecht, W+R Den Haag, w-r detachering, w-r financiele detachering, W R financiele detachering, w +r, wr, detachering, financieel detacheringsbureau, financieel detachering, w&r+financiële detachering, w en r, detachering financieel, detacheringsbureau in Amsterdam, en ook nog vroemmmm, Vroemmm, Vroemm, Vroem. http://www.wr.nl

 17. Ik heb een gesprek gehad met de HR manager, Ramin. Een leuke jongen en zeer professioneel. Ik snap al die reacties niet. Denk dat ik niet de enige ben die tevreden is met hem, je kan hem altijd bellen voor vragen enz.

 18. Hmmm… heeft Ravi zijn naam gewijzigd in Ramin? Tja…dan ben je weer even veilig als iemand op je naam googled en vervolgens op deze site terecht komt. Maar goed misschien is Ramin een andere Sheik….

 19. Ex werknemer WR ben totaal met je eens.Ik had ook een vast baan,en heb dit helaas opgezegd.Heb een gesprek gehad bij WR bij Novotel met Ramin. Was ook een zeer kort gesprek van ongeveer 10 min.Stelde niks voor.Daarna gesprek gehad met de commercieel directeur stelde ook niks voor.Een salaris afgesproken auto van de zaak, vaste contract, alleen maar onzinnnn.

  Wij hebben een arbeidsovereenkomst afgesloten per 01-10-2008. Paar dagen voordat ik zou starten kreeg ik een belletje dat zij voorlopig geen opdracht voor mij hadden en dat ik in plaats van 1-10-2008 een week later moest beginnen.Nou akkoord gezegd.Na die week weer een belletje, weer hetzelfde verhaal geen opdracht, dus contract begint weer een week later.Weer akkoord gezegd.Derde keer weer hetzelfde verhaal, terwijl je geen salaris ontvangt.Op mijn aandringen is mijn contract eindelijk 3 weken later ingegaan dus 3 weken geen salaris.Ik vroeg een auto, die kreeg ik dus ook niet, want je krijgt pas een auto als je op een opdracht zit.Enfin ik mocht op kantoor beginnen, (tijdens de kennismakingsgesprek hadden ze meegedeeld, indien je bankzitter bent, hebben wij verscheidene workshops om je te motiveren en financieel te laten ontwikkelen).Nou daar komen de workshops:1. auto wegbrengen naar Weesp2.Thee, koffie, toiletpapier brengen naar Zoetermeer.3. Stoelen en tafels schauwen. Na mijn proeftijd van 1 maand hebben zij mij een bod gedaan, te gek voor woorden.Je proeftijd is voorbij, we hebben wel een intake voor je gepland, maar je bent vrij duur. Dus hebben ze mij een nieuwe contract aangeboden waar ik 450 euro achteruit moet gaan.Toen heb ik gezegd over mijn lijk.Bij WR wordt je gezien als een stuk vuil, hoe je daar als medewerker wordt behandeld is erg onmenselijk.De auto van de zaak, nou die heb ik dus nooit gezien.15% meer salaris? Juist niet.Ze bieden je 450 euro minder wanneer je contract eindigd.Echt een triest en een amateurische bedrijf.Ben blij dat ik daar weg ben.

 20. Ex werknemer WR ben totaal met je eens.Ik had ook een vast baan,en heb dit helaas opgezegd.Heb een gesprek gehad bij WR bij Novotel met Ramin. Was ook een zeer kort gesprek van ongeveer 10 min.Stelde niks voor.Daarna gesprek gehad met de commercieel directeur stelde ook niks voor.Een salaris afgesproken auto van de zaak, vaste contract, alleen maar onzinnnn.

  Wij hebben een arbeidsovereenkomst afgesloten per 01-10-2008. Paar dagen voordat ik zou starten kreeg ik een belletje dat zij voorlopig geen opdracht voor mij hadden en dat ik in plaats van 1-10-2008 een week later moest beginnen.Nou akkoord gezegd.Na die week weer een belletje, weer hetzelfde verhaal geen opdracht, dus contract begint weer een week later.Weer akkoord gezegd.Derde keer weer hetzelfde verhaal, terwijl je geen salaris ontvangt.Op mijn aandringen is mijn contract eindelijk 3 weken later ingegaan dus 3 weken geen salaris.Ik vroeg een auto, die kreeg ik dus ook niet, want je krijgt pas een auto als je op een opdracht zit.Enfin ik mocht op kantoor beginnen, (tijdens de kennismakingsgesprek hadden ze meegedeeld, indien je bankzitter bent, hebben wij verscheidene workshops om je te motiveren en financieel te laten ontwikkelen).Nou daar komen de workshops:1. auto wegbrengen naar Weesp2.Thee, koffie, toiletpapier brengen naar Zoetermeer.3. Stoelen en tafels schauwen. Na mijn proeftijd van 1 maand hebben zij mij een bod gedaan, te gek voor woorden.Je proeftijd is voorbij, we hebben wel een intake voor je gepland, maar je bent vrij duur. Dus hebben ze mij een nieuwe contract aangeboden waar ik 450 euro achteruit moet gaan.Toen heb ik gezegd over mijn lijk.Bij WR wordt je gezien als een stuk vuil, hoe je daar als medewerker wordt behandeld is erg onmenselijk.De auto van de zaak, nou die heb ik dus nooit gezien.15% meer salaris? Juist niet.Ze bieden je 450 euro minder wanneer je contract eindigd.Echt een triest en een amateurische bedrijf.Ben blij dat ik daar weg ben.

 21. Ravi heeft zijn naam niet veranderd naar Ramin. Dat zijn 2 verschillende mensen…

  Je kan mensen niet bij naam noemen op zo een forum. Trouwens ik heb alleen maar positieve ervaringen met Ramin. Misschien ligt het wel aan jou Emiel

 22. Ik denk ik ga voor de gein eens zoeken op internet of er meerdere mensen zijn die zo achterlijk zijn behandeld EN JA HOOR!!!

  Tuurlijk , iedereen is anders en iedereen ervaart het anders… maar alles wat ik lees is herkenbaar.

  Ikb en op zoek geweest naar een nieuwe baan en stuur mijn cv door naar WR> zij omschrijven zichzelf als de ideale werkgever.

  helaas een afwijzing, mijn cv paste niet bij hun bedrijf.

  Nou ja dat kan…..

  Vervolgens besluit ik mijn cv op internet (Monsterboard) te plaatsen en binnen 2 dagen wordt er contact met mij opgenomen: WR!!!!!

  ze hebben mijn cv gezien en zijn zeer enthousiast.

  Vaag verhaal als je zelf je cv stuurd(PRECIES DE ZELFDE) en dat niets was, en nu zijn ze enthousiast.

  maar goed, zand erover.

  Ikg a op gesprek. In een hotel..

  moest mij melden bij de balie wat ik netjes heb gedaan.

  Zit je daar te wachten op een stoel en NIEMAND die mij komt halen. Na 3 keer vragen of hij er al is besluit ik anar iemand toe te stappen die mij zo vragend aan keek.

  Even voor de duidelijkheid we hadden 20 min daar voor eigenlijk een afspraak. EN JA HOOR.. het is hem.

  mijn vraag is dan ook gelijk waarom haal je mij niet op!?

  Ow ik wist niet dat je voor WR kwam… TUUUUUUUUUURLIJK :S

  Maar goe,d ik zat nog geen eens en hij stlede vragen over mijn cv… mijn cola kon ik niet opdrinken want hij zei dat ik maar moest gaan want dan was ik voor de file.

  Ik ben maar gaan lullen als brugman om er toch nog wat informatie uit te krijgen. Zelf werkte hij er ook pas 1 jaar, dus veel ervaring had hij nog niet echt..

  Niet dat dat per definitie zo is, maar dit was bij hem echt het geval..

  ik zou een informatie paket krijgen, kreeg ik niet!

  auto van de zaak klopt, maar 15% meer salaris????

  3 dagen later werd ikg ebeld door een vrouw.

  Die jonge man was zoooo enthousiast over mij!

  vaag verhaal als je me 2 seconde hebt gesproken maar goed..

  nog steeds geef ik het een kans..

  conclussie: mij wilde ze wel maar voor 500 euro MINDER!

  ik vraag mij af, waarom ze je uitnodigen op gesprek als je al een salaris indicatie hebt doorgegeven aan de foon… je weet dan toch al dat ik meer wil hebben dat ze mij kunnen gaan bieden????

  en als klap op de vuurpijl kom ik er zelf achter dat ze daar helemaal geen PENSIOEN hebbne, dus dat mag je ook zelf regelen.

  CONCLUSSIE: wellicht een onwijs leuk bedrijf, maar mensen opleidn in gesprek voeren doen ze niet.

  Het nodigd mij helemaal niet uit om mensen te wijzen op dit bedrijf. het is chaotisch en ze behandelen mensen als vuil.

  Als jij cv's doorleest dan had je mij niet hoeven uitnodigen, zeker niet na het horen van mijn salaris!

 23. Ikke, ik weet niet wat jij ooit voor werk hebt gedaan dat je salaris zo hoog ligt….

  Of kreeg je soms betaald per spelfout?

  Conclus(s?)ie; Dat WR uberhaupt een bod heeft gedaan, mag je trots op zijn.

 24. @Fly.. Ik had destijds al een baan en heb er nu ook een.. en als je me andere posts had gelezen bestaat er een 80% kans dat ik weer een opleiding ga doen..

 25. @Theuntje Als ik alles van jou moet lezen ben ik wel een paar dagen bezig lol.

  Maar was even nieuwschierig want ik had misschien wel een baan voor je maar opleidingen gaan voor natuurlijk;-)

  Succes

 26. @Fly.. Gewoon voor de nieuwsgierigheid hoor.. Maar wat voor een baantje had je dan misschien voor me? :p

 27. WR Lead Not in Finance.

  Het verhaal klopt,een paar jaar geleden moest ik op de bankzitten en ja hoor.

  Met de kerst kerstpakket wegbrengen bij voor mn wrcollega's,auto's wegbrengen,ontslagen medewerkers wegbrengen naar huis,die nog zelf niet doorhadden dat ze waren ontslagen.

  Bovendien hadden ze mijn cv zodanig verandert dat t leek alsof ik 3 jaar voor ze had gewerkt. Ik werkte maar toen 2 mnd voor ze.

  De klant aan wie dit cv was gestuurd was misleid,want ik deed normaal mijn verhaal. De klant had een ander cv dan mn eigen cv.

  Heb ook gezien dat er accountants zijn binnengehaald en die toen debiteurenwerk moesten doen.Slecht accountmanagement. Geen mensengevoel,mn vriendin kreeg toen ze ook bij WR werkte een afrekening van 99 vakantiedagen.Ze had maar 7 dagen opnomen in een jaar. Het werd een rechtzaak,die ze had gewonnen natuurlijk door vertoon salarisstroken.Bovendien moest ze van WR een opleiding doen die eerst 100% vergoed zou worden. Puntje bij paaltje 50% vergoed,ze zat dus met een eigen schuld van 2000€.

  WR leading in finance,never go there!

 28. Inderdaad, een shit bedrijf, je wordt zo makkelijk aangenomen en je wordt nog makkelijker ontslagen. op 26 juli 2008 om 15:00 uur heb ik mijn geplaatst op monsterboard en om 16:10 uur toen ik onderweg was naar huis, werd ik gebeld en jaaaa, ze hadden meteen goede gevoel over mij. ze hebben meteen een afspraak gemaakt. ik heb een sollicitatiegesprek gehad van 15 minuten. de enige wat ze aan mij vroeg, was mijn naam en aders en leeftijd. ik was aangenomen, ik mocht een contact tekenen. ongeveer een maand op de bank gezeten en af en toe moest ik leaseauto's naar wagenpark brengen.

  Kortom jongens, EEN NONSENSE BEDRIJF.

 29. @Teuntje,

  Teun, met of zonder spelfouten, interesseert me geen zak, het gaat hier immers om de communicatie. Ik had gewenst dta ik deze site eerder had gelezen. Wat een ballentent!!!! Het ene na het andere lul-koek verhaal dat ik moest vertellen dat ik via hen zou komen te werken en dat ik bij verschillende partijen maar moest zeggen dat ik daar idd in vaste dienst zou willen komen en dat ik dus na die opdracht weer vrolijk verder zou werken via WR etc. Echt… en je ziet aan de verschillende reacties al dat ze zelf hun eigen bedrijfje proberen te redden (eigen werknemers onder valse namen die zogenaamde "positieve" ervaring aan het schrijven zijn). ROT TOCH GAUW een eind op!!! Als je het ergens naar je zin hebt, zul je je NOOIT en te NIMMER op zo'n site als deze bevinden!!!!!!!!!! EIKELS, wat zijn jullie dom.

  Alleen de foto's al die in jullie belachelijk stomme bedrijfsfolder ongevraagd met je eigen "herschreven" CV naar je thuisadres wordt toegestuurd. Idioten daar bij WR, of W&R hoe ze zich ook noemen.

  Loezers (;-))

  Liefs Peer.

 30. heb morgen een sollicitatie gesprek voor sales functie.
  Denk niet dat ik nog enthousiast ben 🙁

 31. theun! jeetje, dit is niet normaal… ik google WR leading in finance, en dan is je blog 2e als zoekresultaat!!!

  trouwens, ik heb vorige jaar nog een maand bij WR gewerkt in Rdam eh! XD

 32. Ik heb ruim 5 jaar bij WR gewerkt en ik herken heel veel van deze verhalen.
  De eerste 2 jaar was ik gedetacheerd dus zag ik niets van het “echte”WR maar daarna heb ik een tijdje intern bij WR gewerkt en dan begin je pas een idee te krijgen van het bedrijf.
  Mensen die op de laatste dag van de maand om 16:00 te horen krijgen (aan het einde van een maand proeftijd) dat ze niet meer terug hoeven te komen omdat ze niet geplaatst zijn bij een opdrachtgever.
  Auto’s die beloofd worden gaan zo ie zo nooit door!
  Zodra je geen opdracht hebt krijg je “werk” op kantoor. Dit werk bestaat uit achter een pc zitten en naar je beeldscherm staren want er is helemaal geen werk voor je en internetten is ten strengste verboden ook een radio mag absoluut niet aan!!!
  Werkervaring op je cv wordt flink overdreven! Ik ben eens op gesprek gestuurd voor een controllersfunctie en ik heb totaal geen ervaring met jaarcijfers en dat soort dingen, nou klets je er maar uit bij een opdrachtgever!!!
  20 vakantiedagen per jaar is natuurlijk ook 3x niets.
  2 wachtdagen bij ziekte…..daarna 70% uitbetaald!
  Als je je cv opstuurt en je bent een vrouw en je hebt kinderen wordt je zo ie zo afgewezen, de kans bestaat dat je kinderen ziek worden en dan ben je niet beschikbaar. Part-timers willen ze ook zo ie zo niet.

  Als je bij WR in dienst bent “overleef”je alleen door voor jezelf op te komen en door om alles te blijven vragen/zeuren.

  Hoe ik het meer dan 5 jaar heb volgehouden…….de afwisseling van opdrachtgevers en eerlijk is eerlijk ik had er een heel goed salaris.

 33. Hey Peter, jouw naam ken ik nog van de tijd dat ik bij W+R werkte. Wat een enorm k*tbedrijf. Nog steeds kan ik hele verjaardagen vol praten met slechte ervaringen over dit bedrijf. Ik heb nog steeds contact met een aantal collega's uit die tijd. Het enige goeie wat ik hieraan heb overgehouden.

  Voor iedereen die dit leest: ga nooit, nooit, nooit voor dit bedrijf werken. Ze gaan nu onder in DPA. Dus trek je conclusies.

  Kees

 34. Ik heb zelf ook iets minder dan een jaar bij WR gewerkt. De opdrachten die ik daar heb mogen uitvoeren waren op zich wel erg leuk. Uiteindelijk ben ik dan ook overgenomen door een van mijn opdrachtgevers en heb het er prima naar mijn zin.

  Maaruhm wat een nachtmerrie daar bij WR. Inderdaad eerst een maand bankzitten, gelukkig heb ik die tijd aan mijn studie mogen besteden.

  Ik kreeg na een half jaar de opdracht mijn auto te gaan omruilen, want de leasetermijn was afgelopen. Wat denk je?????? Ze hebben mij een oor aangenaait en € 460,- van mijn salaris ingehouden, want er was schade aan de auto. Nou die schade zat er dus al op het moment dat ik die auto kreeg en had dit ook netjes ingevuld op het formulier toendertijd. Nou vette pech dus, gewoon betalen!

  Heb zelfs een advocaat ingeschakeld, maar er was helaas weinig tegen te beginnen. Dit omdat ik op het formulier exact op de juiste plek van de afbeelding de schade had moeten aangeven. Nou lekker dan… Ik had schade voorbumper aangegeven en omdat de schade helemaal rechts op de voorbumper zat en ik dit in het midden van de afbeelding had aangegeven (waarvan ik dacht dat het goed was) heb ik ineens de schade veroorzaakt.

  Ben er inmiddels bijna een jaar weg.. Thank god for that!!

 35. Wat ik wil zeggen is: Het gras is nergens groener. In tijden van crisis krijgt de uitzend-/detacheringsbranche als eerste de klappen. Daarentegen in goede tijden…… Ook ik heb bij WR lange afstanden moeten rijden en op het wagenpark moeten werken omdat ik tijdelijk geen opdracht had…. Het was op dat moment niet anders. Salaris wordt toch gewoon doorbetaald???

 36. Ik heb 7 jaar intern op kantoor gezeten in Capelle aan den IJssel en daarna in Rotterdam.

  Vorig jaar januari kreeg ik te horen dat ik mocht vertrekken, omdat mijn functie overbodig was!!!!

  Ik heb 7 jaar bloed, zweet en tranen gewerkt daar en dan krijg je stank voor dank.

  Ik heb veel meegemaakt in dat bedrijf en echt geen goede dingen….

  Ik begreep inderdaad ook dat het niet goed gaat met ze, maar dat had ik 2 jaar geleden al voorspeld…

 37. Zijn ze nog niet failliet? Ik gun ze het van harte. Geen enkel krediet jegens werknemers. Mensen tellen mee? Laat me niet lachen. Alleen de poen voor de directie telt mee.

  WR niet aan beginnen!

 38. He reactie nummer 41, ik ben benieuwd wie je bent, want dan hebben wij grotendeels met elkaar mogen werken. Ik moet boeken gaan schrijven over WR dat worden echt bestsellers.

 39. Beste mensen,

  Ik ben een oude Account Manager bij WR leading in Finance.

  Alles wat zei zij zeggen en doen klopt gee reet van.

  Ik heb daar meer als een jaar gewerkt en als Account Manager hoor je veel meer dingen dan de 'bankzitters' doen.

  Ze probeeerde mij ook een oor aan te naaien met schade aan me auto en vakantiedagen.

  Alleen had ik een mooi aftekende brief van de leassemaatschappij dat hij helemaal perfect was binnen gekomen en ook op mijn salarisstrook kon je afzien dat de dagen zij die opgaven niet klopte!

  Pas toen ik dreigde naar kantoor in Rotterdam te komen en hem over zijn bureau heen te trekken was alles ineens geregeld.

  Mensen ga hier niet werken, ze naaien je bij het leven.

  Blijf zitten waar je zit of zoek wat anders, maar niets staat zo slecht op je cv als WR!!!

  Oud Account Manager