Zercom #2


Jullie weten vast nog wel dat paar maanden geleden heel stuk had geschreven over de slechte bagger service van Zercom? Nee? hier staat hij: http://theuntje.org/Zercom-(Zercom.nl)..

Nou ik blijk dus niet de enige te zijn.. want ik zag op de pricewatch van t.net dat andere er ook heel veel last van had.. Eentje zelfs met 9 maanden tijd voor dat zijn laptop eindelijk gerepareerd terug was en hij werd ook nog uitgescholden en bedreigt door de eigenaar van Zercom..

Dus nogmaals een prut bedrijf.. Mijd Zercom ten alle tijden.. het mag dan misschien goed zijn als alles volgens de regeltjes loopt maar heb je net een probleem dan heb je ook echt een probleem.. probeer dan gewoon iet wat duurders..

Voor de gene die het intressant vinden het verhaal van die ene persoon is hier te lezen op Tweakers.net: http://tweakers.net/shopreview/4230/zercom-computers-eindhoven.html?Page=2#r_64675

Blijf het belachelijk vinden dat een bedrijf zo om gaat met zijn klanten en er nog mee weg komt ook.. Zercom.nl is nog erger dan de ISP’s ..


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.