Zomaar een berichtje..


Ik word gek.. Ik wil weten of ik nou naar die hoge school kan in September.. Alle inschrijvinggevens zijn al leuk verstuurd en heb ook al leuk me email-adres gekregen van de HU.. Jammer genoeg staat er dood leuk op elke brief ‘deze brief is geen bevestiging van je inschrijving’.. Zucht.. Elke keer als er een brief van de HU of IB-Groep komt krijg ik weer een beetje hoop dat ik eindelijk uitsluitsel krijg.. Maar nee telkens weer vage verhaaltjes of doorgegeven wijzigingen..

Maar daar moet ik maar even niet aan denken gewoon naar het mooie weer kijken word ik vast wel vrolijk van.. Die wolkjes die net over vlogen waren echt prachtig zou ze bijna willen gaan schilderen zo mooi dat ze waren.

Houden jullie ook niet zo van uitverkoop? Leuke shirtjes gekocht dit weekend.. 4 stuks maar liefst.. En nee broeken zijn in mijn maat nooit er bij de uitverkoop zucht.. misschien maar een stukje van mijn benen afzagen zodat ik lekker veel broeken kan kopen.. Lijkt me wel erg hip ja.

Over Twitter gesproken.. Hadden we het dan over Twitter? Ja kijk maar die grote Twitter-post hieronder.. Ben namelijk beetje verslaafd geraakt aan Twitter en allemaal dankzij meneertje Robin.. Lieve jongen hoor.. Ik zit nu alleen ook kansloos in de trein kleine berichtjes te Tweeten.. Want nu ben ik ook helemaal hip! Denk trouwens dat door Twitter deze blog zo vreemd is.. zijn allemaal kleine stukjes tekst, net als Twitter.. Komen gewoon even geen verhaaltjes uit deze fijne avond met de mooi overvliegende wolkjes.. Oja trouwens als je me wilt volgen klik je boven aan op het lieve vogeltje ^^..

Over het vogeltje gesproken.. leuke nieuwe lay he? Moet nog genoeg aanpassen maar ik heb er wel al 144 Hyvers mee gespamt.. zgn. vriendje in me vriendenlijst waar ik het per ongeluk 6 x naar toe heb gestuurd omdat Hyves geen berichtje gaf dat het al verzonden was.. Had mijzelf er ook tussen gezet na een tijdje maar kwam geen bericht van mijn eigen aan.. dus nog maar paar keer geklikt.. Tot ik op Twitter melding kreeg dat ik moest stoppen met spammen.. Want ja.. Twitter is prominent aanwezig.. hier naast op me scherm als widget van me Google Sidebar en natuurlijk op mijn telefoon waar ik telkens de laatste updates krijg.. hip..

Probleem met Twitter is ook nog si dat ik het gevoel heb dat ik alles al verteld heb.. Zo dus ook dat Brüno een prut film is.. Wat eigenlijk wel mee valt.. Maar het is gewoon te flauw en erg afgezaagd ik bedoel homo’s zijn niet leuk meer om grapjes over te maken.. Het concept dat er echte stukjes inverwerkt zijn blijft wel leuk bij dit soort films en dat rapper Snoop Dogg op het eind even mee rapte met het vage liedje had ook wel wat leuks.. Maar een ronddraaide penis die op het laatst door zijn plasgaatje “Brüno” roept? Geinig.. maar erg plat.. Ik vond zelf Borat leuker dan Brüno..

Nog even een huishoudelijke mededeling.. Hoe kom je aan zo’n leuke avatar bij het plaatsen van een reactie? Het is erg simpel ga naar www.gravatar.com en registreer je en selecteer een afbeelding en alle sites die Gravatar ondersteunen (waaronder Theuntje.org)  pakken jou avatar van de Gravatar server en plaatsen die naast je bericht.. leuk he!.. Dacht ik zeg het even..

En mensen allemaal duimen voor Sizhen want die gaat morgen afrijden!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.