30 November


De laaste dag voor het einde van het jaar.. Zo dat klinkt lekker definitief en dat is het lekker ook.. Want over 32 nachten is het al weer 1 januari en 10 dagen daarna ben ik alweer 20.. WAAH!.. Theuntje word oud.. Theuntje past dan niet al niet meer op mijn lengte en dan ook niet meer op mijn leeftijd..

Gelukkig heb ik gisteravond me basisschool musical gekeken op een heel ouderwets HI8 tapeje.. Was vet grappig en ik was vet schattig en je verstond geen woord van wat ik brabbelde maar dat maakt niet uit.. Ik zag er lief en onschuldig uit.. Iets wat ik nu de dag er nog steeds uit zie.. Ook al weten de meesten dat dat alleen maar schijn is..

Even over ironie.. Ik reageerde bij AschwinFrank op een blog over hun nieuwe HTC Diamond .. Het leuke is nou dat ik ze waarschuwde over krasjes op hun Diamond omdat die zo kras aantrekkend is.. En nu heb ik dus op mijn HTC Touch 3G al een paar kleine (gebruikers) krasjes.. Zonde? Nee gewoon gebruik.. Moest maar een beschermhoesje kopen of er een screenprotecter op me telefoon plaatsen..

Over 3 weken gaan ik en me mannetje lekker voor een weekje naar Berlin jahowl! En ik heb er nu al weer hartstikke vele zin an even een weekje lekker in een luxe 4 sterren hotel heerlijk.. Gaan veel foto’s maken leuke filmpjes en lekker uitrusten..

Maar nu ga ik slapen want morgen is het weer vroeg dag en moet ik weer vroeg werken zodat ik weer lekker vroeg vrij ben en weer lekker dingentjes kan doen die wel leuk zijn.. Zoals slapen enzo..

Nu nog even een wijze raad.. niet spelen met een stanley mes want je word zeker gesneden!

groet


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.