Sex


Zucht.. word zo moe van mij als ik weer is kijk naar hoeveel ik wel niet neer zet enzo.. Maar ja.. Theun is op dit moment niet zo vrolijk daarom gaat hij maar even zijn mind af zetten door te gaan bloggen.. Wieeh dat gaat toch nooit ergens over.. Alleen zal mijn inspiratie wel heel erg laag zijn..

Die kop die deze blog heeft staat er met een reden.. Want nu lees je het omdat je denkt dat het over sex gaat.. Maar daar gaat het helemaal niet over! Waar dan wel over? Nou om mijn 2 accu”tjes voor mijn Casio camera (je weet wel die mooie).. die zijn nu dood! Argh net op het moment dat ik ze wil gaan gebruiken om over 2 weken in Berlijn leuke foto’s te kunnen maken.. Zucht..

Oja.. Ik zou een vergelijking geven van de HTC touch 3G en de Touch Diamond.. Nou het grootste verschil is dat mijn Touch 3G bruin is en de Diamond van me zus zwart is en dat er op de diamond een bewegingdetector zit en een tweede camera voor videobellen.. Maarja hoe vaak gebruik je dat nou weer? Dus dat was mijn vergelijking.. Goed hé? Nou vooruit de touch Flo ziet er ook anders uit op beide telefoons..

Toch best wel stom dat ik pas na 2 weken gebruiken merkte dat er een screen protector in het doosje van me telefoon lag.. Waardoor ik al een paar miniscule krasjes heb opgelopen op me echte schermpje.. is het niet vreselijk?Nee valt wel mee want je ziet er niks meer van en anders stap ik gewoon terug naar mijn ouwe samsung d500 ofzo..

Mijn aquarium zit vol met kroos en slakken en de meeste visjes zijn dood.. alleen de saaie ‘opvul’ visjes leven nog.. Word maar weer is tijd voor een hevige schoonmaak in die bak.. MAarja daar heb ik binnenkort toch wel weer tijd voor omdat ik na 19 December op dit moment zonder werk zit.. Ben er uit gekickt door me uitzendbureau voor een vage reden maar daar gaan we het niet over hebben..

Gosh waarom begin ik nou niet eens een keer met een stukjes dingen over Films die ik zie in de Pathé.. Kan ik nog is nuttige content typen op dit ding.. Laatste film die ik trouwens gezien heb is Pride and Glory.. Top film kan ik wel zeggen heerlijk spannende film met goede actie en een lekker stel corrupte agenten die gewoon echt veels te ver gaan in de illegale praktijken die ze ondernemen.. Ik zoui zeggen ga er naar toe het is het waard..

En houd je niet zo van actie films dan ga je toch lekker naar MAdagascar 2? Ook een heel erg leuke film met lekker vrolijke figuurtjes en lekkere grapjes.. Verwacht alleen geen verhaallijn of een logica in het verloop van de film.. Je moet gewoon zitten in die stoel genieten en niet nadenken of hopen op enig soort van verhaal lijn.. Alex (de leeuw) ontmoet zijn ouders en veroorzaakt allemaal komische situaties..

Binnenkort maar weer is naar een hele hoop films.. Er zijn en komen weer heel veel leuke films in de bios.. Heb je zin om mee te gaan? Gezellig ^^.. Zolang het maar een Pathé is ander smoet ik betalen.. Jezus wat ben ik een Nederlander zeg..

Denk trouwens dat dit mijn langste en meest saaie blog tot nu toe is.. Ik weet de lat toch elke keer weer hoger te leggen.. Net als de belastingdienst die nu gewoon geld van je rekening af laten storten als je schulden hebt.. Schandalig toch? Of wel goed? Ik weet het ook allemaal niet want ik ben altijd een braaf belasting betaalertje..

Mensen veel plezier nog met jullie avond,ochtend,middag.. Ik gaat er weer is vandoor want het slaat helemaal nergens op.. Oja nog over Sex.. Het is lekker.. Zo heb ik toch de titel gebruikt in deze blog!

Nu reageren en op kruisje drukken! Niet andersom..


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.