Augustus


Wat een bewegende maand zal dat toch weer worden mensen! We leven nu alweer op dag 4 van deze mooie zomerse maand. Morgen gaan we weer naar de 30 graden terwijl ik lekker aan het werk ben..

Nou, voor eventjes nog dan want 14 augustus a.s. ben ik weer werkeloos en zal ik de HDS GROEP na 6 maanden weer verlaten.. Wel jammer want heb daar erg leuke en gezellige collega’s.. Dat gaat nou eenmaal zo aangezien ik besloten heb om me verder te gaan ontwikkelen! HBO Journalistiek in het altijd mooie en schattige Utrecht. En ik mag al beginnen op 31 augustus!

Bedenk me net hoe dat wennen zal zijn.. Op het moment is het namelijk dat wanneer ik van me werk kom ik klaar ben en er geen zorgen meer aan heb.. Op de HU gaat alles gewoon door omdat de dingen af moeten! Me doorzettingsvermogen zal weer is op de proef gesteld worden, en in tegenstelling tot me vorige HBO ga ik hier wel iets van maken. En waarom? Simpel: deze studie sluit veel beter aan bij mij, ik heb meer motivatie, ben zelfvezekerder geworden en ik wil wat maken van mijn leven!

Jeetje, dat zijn serieuse woorden.. dat zijn we niet gewend op Theuntje.org.. Dat zou toch luchtige onzin moeten zijn met veel puntjes in de tekst? Klopt ook.. Maar mag het niet een keer een beetje serieus zijn?

Theuntje gaat ook nog even een weekje weg voor hij weer het studentenleven aan gaat. Een heel weekje (7 dagen) naar London! Helemaal in mijn uppie zal ik afreizen naar de grote onbekende stad (voor mij dan). Waar ik bij een vriend voor deze dagen zal verblijven. Scheelt mmij geld en is ook nog is heel erg gezellig. En wat ik daar ga doen? De toerist uithangen natuurlijk!.. En natuurlijk krijgen jullie wat foto’tjes van mij. Zal er zelf alleen niet zoveel opstaan aangezien ik met mezelf ben waardoor niemand me fotograveren kan! Zielig he?

Maar ik denk dat het wel goed zal zijn om in me eentje is wat te ondernemen dan heb ik een memory aan iets wat totaal van mij is.. Waar ik met niemand anders was waar dus ook nooit een narigheid aan kan zitten.. En nog het beste ik kan doen en laten wat ik zelf wil!

Blijft toch nog wel een rare gedachte dat ik over 10 dagen mijn laatste dag zal hebben op mijn werk.. Ik zal ze missen, en ik zal ook gemist worden :O.. Dat klinkt ego he? Maar ze hebben het zelf gezegt dus dan mag ik het zeggen!

Oja voor ik het vergeet.. ik geef in januari weer is een verjaardagsfeestje.. wil je langs komen? Gezellig!

, , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.