Xbox 360 dashboard update


Jeej! Dan kunnen we games gaan kopen die gewoon in de winkel liggen maar dan als download! Met prijzen varierend tussen de 20 en 30 euro. Grappige is alleen dat de lijst die ze hebben gepubliceerd met games die gedownload kunnen gaan worden al lang en breed in de budgetbak ligt. Laten we maar hopen dat ze leuke acties doen zoals ze bij Steam ook wel zo nu en dan erg leuke spellen in het weekend voor de helft van het geld aanbieden.

En Microsoft doet nog een leuke poging om je geld af te troggelen met een nieuwe marketplace voor, jawel, je avatar! Kleertjes en accesoires kopen voor je virtuele jij, waar je op dit moment nog niet echt bijster veel mee kan doen..

En als ik het goed begrijp kunnen we in het najaar zelfs gaan Twitteren via onze xbox 360! Is dat nou niet waar we allemaal op zitten te wachten? :D..

We zullen 11 augustus wel zien hoe de nieuwe update uitpakt want dann is de dag dat hij naar (volgens Microsoft) 20 miljoen xbox 360 gebruikers verstuurd word aangezien het een verplichte update is.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.