Blog #226


Op het moment van schrijven is het precies 2 jaar, 3 maanden en 26 dagen geleden dat ik mijn eerste bericht op mijn blog plaatse. Om precies te zijn zijn dat 849 dagen. En dit bericht is bericht nummer 226. Dat betekend grof afgerond dat ik elke 4 dagen een bericht plaats. Maar dat is toch gewoon veel te weinig!

Laten we als een goed voornemen doen voor over de komende tijd dat we minimaal 5 berichtjes per week gaan plaatsen om zo mijn mooie blogje weer hoog in de blogosphare te krijgen en mij te onderscheiden van Twitterende bloggers zoals Marle (@_Marle) tot de Bloggers die Twitteren. Want het is echt waar, mijn blog bestond al eerder dan dat Twitter ook maar bestond en niemand nog van de term ‘microblogging had gehoord.

Denk dat ik trouwens ook maar de inhoud van mijn blogs moet gaan verbeteren want ik had in het begin van mijn blogdagen (glorie dagen) had ik gemiddeld zo’n 10 reacties op elke blog. That were the good old days..

Inhoud, daar ga ik voor zorgen want ik ga gewoon een beetje goed Mindmappen voor ik een bericht ga schrijven over een specifiek onderwerp. Heb namelijk al een enige tijd een aantal onderwerpen die ik wel wil gaan uitschrijven op mijn blog. Ik heb alleen meer van dit soort goede momenten nodig dat ik gewoon een blog uit mijn pols schudden.

, ,

4 reacties op “Blog #226”

    • Ho! Wacht even. Wie heeft gezegd dat ik 1000 woorden ga doen? Dat betekend 5000 worden per week! Dat lezen jullie niet eens meer.. Dit wordt al amper gelezen. Dus die 5 blogs moeten minimaal deze afmeting hebben en hoeve niet per dag geplaatst worden maar mogen ook 3 op een dag :p..

  1. Wacht eens even, ík ben een bloggende twitteraar en jý een twitterende blogger. Dus.

    En je zegt nu dat ik een twitterende blogger ben en dat is precies hetzelfde als een blogger die twittert. Slecht, Slecht. Dus wel even veranderen! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.