‘Gratis’ Zeemanboxer.. Hip!


De actie die al sinds begin november online staat begint nu toch eindelijk een echte hype te worden. Kan niet meer op een blog komen zonder dat ik gewezen wordt op het feit van de gratis boxer (voor 3,90) van Zeeman. Zelfs gadgetfreak Vincent Everts vond de boxershorts zo interessant dat hij een interviewtje afnam met het bureau achter de actie.

Ik vraag mij alleen af hoe lang deze hype zal blijven en of het werkelijk het imago van de Zeeman op zal krikken. Want zoals een vriend eergisteren tegen mij zei: “Dankzij de Zeeman weet ik hoe goedkoop ruikt”, lijkt het nog verdomd lastig om van het imago af te komen. Of zullen we een wand vol met boxers krijgen bij de Zeeman waar de nieuwe klanten alleen maar naar toe zullen gaan.

Bij rondvraag van wat van mijn MSN contactpersonen of zij de zeeman boxer al aangevraagd hadden kreeg ik bij meer dan de helft de reactie ‘daar ga ik toch niet in lopen?’ en andere vonden het wel een leuke foute actie en hebben ze ook maar gelijk besteld.

Ik hoop dat de Zeeman deze actie goed weet over te laten slaan tot het werkelijk opkrikken van het imago, misschien krijgen worden ze dan ooit wel de Ikea van de kleding en kleine troepjes.

Wil je ook zo een mooie gele of blauwe zeeman boxer? Je kan hem aanvragen op www.zeeman.com. Wees er wel snel bij want hoorde net van Zeeman dat er al 6000 van de 9000 beschikbare boxers zijn ‘verkocht’. Ik heb die van mij in ieder geval al besteld en hoop hem snel binnen te hebben zodat ik lekker met mijn mooie Zeeman boxer kan showen.

Update: Zeeman heeft mij net via Twitter laten weten dat wanneer ze het vrouwenondergoed bestellen ze ook nog een extra lading van de herenboxers bestellen.

Zouden jullie deze boxer dragen?


4 reacties op “‘Gratis’ Zeemanboxer.. Hip!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.