Bloggen is voor de depressievelingen


Nu moet je je als blogger niet aangesproken voelen, ik ben het zelf immers ook. Ik merk alleen, en ik ben daarin denk ik niet de enige, dat wanneer het slechter met je persoontje gaat dat je dan makkelijker lappen tekst neer typt over van alles en nog wat.

Kijkend naar het aantal berichten van mij de laatste tijd kan ik je zeggen dat ik mij de laatste tijd erg goed voel. Ik kom de laatste tijd alleen nog maar op de admin pagina van mijn site om te kijken naar et aantal bezoekers en of er nog leuke spam-comments staat te wachten die door Akismet braaf van mijn blog worden gehouden.

Zelfs nu kom ik met moeite over de twee alinea’s heen. Laatste tijd ook geen bedrijven waar ik mijn hart over wil luchten of spannende gebeurtenissen die ik met jullie allemaal delen wil.  Zelfs het verhaal wat ik een aantal maanden geleden begon op mijn blog krijgt er geen enkele letter bij.  Daarnaast moet ik mijn ‘betoog’ ‘De maatschappij als blokkendoos’ ook nog steeds afschrijven. Maar die komt wel af als er weer inspiratie voor is.

Als je mij vraagt waar deze blogpost goed voor is dan heb ik een simpel antwoord: dan staat er weer wat nieuws op mijn blog. Vorig jaar had ik in de maand januari 40 posts wat lekker wegschreef. Nu zijn het er nog geen tien.

 


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.