Nieuw logo Google Chrome?


Toen ik zojuist opeens naar mijn dockbar keek zag ik dat het logo van Google Chrome veranderd was. Vervolgens keek ik naar de ‘over chrome’ pop-up en daar werd het oude logo nog weergegeven. Wel kreeg ik het verzoek mijn browser opnieuw op te starten omdat er een update was gedownload.

Echter toen de update gedaan was veranderde het logo in mijn dockbar weer terug naar het oude logo. Echter gaf het ‘over chrome’ logo nu wel het nieuwe logo aan.

Wat vinden jullie van het nieuwe logo? Ik vindt het een verslechtering, het doet nu heel kiddy-achtig aan. En moet me meer dan ooit denken aan ‘simon says’

Plaatjes

Dockbar oud vs. nieuw

‘over chrome’ oud vs. nieuw

Zoals je kan zien in bovenstaande screenshots maak ik gebruik van de ‘dev’ versie van Chrome wat inhoud dat ik de meest instabiele maar wel nieuwste versie gebruik. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat het nieuwe logo gebruikt wordt in de stabiele versies.

Wat vinden jullie van het nieuwe logo?

Nieuwe logo van Google Chrome

View Results

Laden ... Laden …

Eén reactie op “Nieuw logo Google Chrome?”

  1. Het mag dan wel crisis zijn maar dat wil nog niet zeggen dat je van een fraai mooi ontworpen logo,naar zo iets goedkoop en klasseloos moet gaan overstappen,wie komt op zo een idee.

    Big mistake

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.