Dit blog gaat over niets


Misschien gaat dit blog wel over dat ik vandaag onder mijn dakschot (hoe dat ook mag heten) een stuk zeil heb neer gelegd zodat ik morgen kan beginnen met het inruimen van al mijn dozen en andere zooi die ik wel wil bewaren maar niet in de volle ruimte hoef te hebben liggen.

Misschien gaat dit blog wel over dat mijn visjes vandaag eindelijk weer terug zitten in hun, nu wel heel erg mooie, aquarium. Waar ze trouwens 10 liter per visje hebben, als ze dat nog is durven te bevuilen dan zwaait er wat. 6 visjes in een aquarium van 60 liter, iemand wat black mollies over?

Misschien gaat dit blog wel over dat een Slowaak vandaag eindelijk de laatste puntjes op de i heeft gezet in ons nieuwe huis. Zo hebben de verwarming en de vloerverwarming van de badkamer eindelijk een thermostaat hangen, is het stucwerk klaar in de badkamer, zitten alle stopcontacten en schakelaars vast en zit er op mijn verwarming weer een werkende thermostaatknop.

Misschien gaat dit blog wel over de liefde.

Niets mooier dan onvoorwaardelijke liefde vertelde ik mij
Nu ik weer zien kan en weet dat het zo niet hoort te zijn
Ben ik blij
Niet langer de weggecijferde pijn

Maar het geluk van echte liefde
Welk door mij altijd gezien werd als fictie
Loop ik nu door het het leven met mijn hoofd omhoog
En het gestruikel, omdat ik niet meer omlaag kijk,
neem ik maar voor lief

Een blog over de liefde zal het vast niet zijn, zijn er al zo veel van. Nee lieve mensen dit blog gaat werkelijk over niks. Een blog over niks geïnspireerd door een nummer van Acda en de Munink ‘Dit lied gaat over niets’. Want als je je laat inspireren door niets zal de uitkomst net iets meer zijn dan niets.

Misschien gaat dit blog wel over deze mooi zin die ik net bedacht:

Een onuitputtelijke bron van mijzelf

, ,

2 reacties op “Dit blog gaat over niets”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.