Parkpop maakt programma compleet met Nena, Danko Jones en Kooymans & Carillo


Jubilerend Parkpop maakt z’n line-up vandaag compleet met de komst van de Duitse 99 Luftballons-zangeres Nena. Ook de Canadese rockband Danko Jones komt op 27 juni naar de 30e verjaardag van het gratis popfestival, evenals Kooymans & Carillo and The Barking Dogs, zangeres Sandra St. Victor, funk- en soulgroep MAMAS GUN, Deense popband Alphabeat en de Nederlandse skaband Bazzookas. Het jubileum van Parkpop wordt groots gevierd in Den Haag. Naast het programma presenteert Parkpop een uniek muzikaal birthdayspektakel. Zo halverwege het programma staan alle drie de podia tegelijk stil bij de verjaardag van Parkpop.

De line-up van de 30e Parkpop is compleet. Zangeres Nena maakte vorige week op haar eigen website al wereldkundig dat ze op 27 juni in het Zuiderpark te horen is. De Canadese hardrockband Danko Jones zorgt doorgaans voor het betere rockvuurwerk on stage en beklom al menig festivalpodium wereldwijd. George Kooymans & Frank Carillo, de twee rockers van wereldformaat, hebben hun krachten gebundeld en dat resulteerde begin dit jaar in het geprezen debuutalbum On location. Het duo tourde succesvol langs diverse bevrijdingsfestivals begin deze maand.

Het urban podium XStage wist al rapper Snoop Dogg te strikken, maar presenteert daarnaast ook de Amerikaanse zangeres Sandra St. Victor, onder meer bekend van The Family Stand. De grandlady van de soul en funk hoeft het de 27e niet alleen te doen in het Zuiderpark, maar staat on stage met producer Mark de Clive Lowe, trendsetter op het gebied van de global beats, jazz en soul community. Het Britse MAMAS GUN, ook te zien op het andere Haagse evenement Walk The Line, het Deense Alphabeat en de energieke mannen van Bazzookas geven acte de présence op de 30e verjaardag van Parkpop.

Halverwege het programma maakt Parkpop ruimte om stil te staan bij z’n 30e verjaardag. Of… stilstaan? To be continued.

Parkpop duurt van 13.00 tot 21.30 uur en is gratis toegankelijk.

Meer informatie: www.parkpop.nl


Eén reactie op “Parkpop maakt programma compleet met Nena, Danko Jones en Kooymans & Carillo”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.