Een echte klusser


Dat ben ik! Zeker te weten. 100%!

Zo heb ik vandaag wel helemaal 3 klusjes gedaan, en daar ben ik eigenlijk heel erg blij mee. Zo hangt nu naast mijn bureau mijn mooie whiteboard, daarvoor heb ik twee spijkertjes in het hout moeten slaan en die blijven nu nog steeds hangen na alweer een paar uur!

Daarnaast heb ik een spiegelijk tijdelijk opgehangen met dubbelzijdig plakband. Als ik die zin zo terug lees weet ik nou niet helemaal zeker of het verstandig was om een spiegel op te hangen met dubbelzijdig plakband, maar het hangt en het moet over een tijdje er weer af. Want op het moment dat de dakkapel geplaatst wordt is er eindelijk ruimte voor mijn twee spiegelkasten.

En mijn laatste klus was toch wel de meest uitdagende! Daar kwam namelijk een boor aan te pas, en met de gedachte aan mijn mooie pluk haar wat los was gekomen vorige keer dat ik een boor gebruikte had ik er niet zo heel veel zin in. Maar uiteindelijk hangt mijn handdoekrekding ook! Stiekem zat er al een gaatje in de muur (geen flauw idee waarom) en dat andere gaatje heb ik zelf wel helemaal geboord. Ik zeg er maar niet bij dat hij een beetje schuin staat maar hij hangt en daar ben ik al blij mee =).

Next up: muurbevestiging voor mijn monitor, plank aan de muur maken naast me bureau, bed eindelijk afmaken met de (niet meer) ontbrekende onderdeeltjes, grote plank boven mijn bureau ophangen. Maar dat gaat allemaal goed komen want ik heb vertrouwen in mijn eigen geklus! (gevaarlijk he :P)

Oja.. Ik vergeet helemaal in het lijstje te noemen dat ik mijn gordijnen nog moet ophangen (en de rails) en nog alle leidingen die door de zolder lopen te isoleren met mooie isolatie-buizen.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.