Eerlijk? Openbaring!


– pas op dit bericht bevat inhoud –

Goed ik ga is voor de verandering is helemaal eerlijk zijn over mij, mijzelf en mijn gevoelens! Want jullie kennen Theun(tje) als die (bijna altijd) vrolijke jongen waar bijna nooit wat mee is. Nou zou ik jullie is wat leuks vertellen: jullie zien alleen wat ik wil dat jullie zien en dat is dus een vrolijke Theun. Maar ‘under the hood’ zijn er toch echt wel wat meer probleempjes en het kost me gewoon te veel energie om nog te gaan doen als of.

En mede daarom heb ik me nu dus ingeschreven bij de PsyQ om mij verder te helpen met een groot struikelblok van mij: AD(H)D. Voor informatie wat AD(H)D allemaal is ga ik jullie verwijzen naar Levente.nl want daar staat het al mooi genoeg uitgelegd, niet nodig om mijn site er dan ook nog aan te wijden. En waarom ik me daar dan aangemeld? Nou omdat het toch niet zo goed gaat op school als ik zou willen en jullie misschien laat merken. Want ik ben nu net klaar met het eerste blok en ik heb nu al een achterstand van twee vakken! Is dat niet een goed begin van een nieuwe opleiding?

En waarom ik die opdrachten niet gewoon doe? Ja dat is een beetje lastig, ik wil het heel graag maar als ik me er toe aan zet dan komt het vaak gewoon niet aan toe. Ik begin met veel interesse aan iets en na een tijdje heb ik er gewoon geen zin meer in, neem nou dit blog heb nu al geen zin meer om het verder te schrijven en het af te raffelen. Maar dat ga ik niet meer doen want ik ga gewoon mijn uiterste best doen om mij te veranderen!

Nu hoeven jullie niet bang te zijn dat ik qua gedrag (veel) zal veranderen aangezien hoe ik me uit ik wel zo wil zijn (tegenslag voor sommige :p) maar in de core van mijn hoofd moet het ook even ‘for real’ worden en niet meer alsof. Dat als ik wat zeg dat het dan ook echt waar is en dat ik dan ook echt gewoon helemaal geweldig ga met mijn school en de beste van me klas wordt (nou tweede mag ook, maar bij wijs van spreken).

En oja, wees niet bang dat ik tegen jullie lieg hoor, ik lieg alleen tegen mijzelf, en dat maakt het lastiger om te zien dat het niet zo is als ik vertel dat iets wel zo is. Maar goed, dit is er uit dan weten jullie dat en ‘I will keep you updated’..

,

4 reacties op “Eerlijk? Openbaring!”

 1. Wooow, eerlijke blog! Goed van je om dat even te vertellen:) Ik wens je heel veel sterkte ermee en het gaat allemaal goed komen!:)

 2. eey Theuntje,

  Hier vanuit Utreg, met een superduffe kop, wilde ik je ff zeggen, dat ik het knap vind van je dat je dit zo schrijft.
  wens je veel suc6 en sterkte erbij.
  en ja, als ik wat betekenen kan moet je het maar zeggen. Alleen precies zoals je zelf aangeeft al, dan wel graag echt serieus, en ook serieus omgaan met als ik een reactie geef of me in je probeer te verplaatsen.
  Ook als het me eigen persoonlijke dingen zijn die ik onder woorden probeer te brengen naar jouw en anderen. Maar vind dit echt knap gozer, gaat je lukken allemaal! Mazzels, Alex

 3. Hej kleintje!

  Klinkt me allemaal eeeeerg bekend in de oren en ik snap ook hoe verdomd lastig het is. Ik kan er ook zo radeloos/boos om worden als het alweer eens niet gelukt is om te doen wat gedaan moet worden.

  Echt heel goed van je dat je je uiterste best gaat doen om te veranderen! Het zal moeilijk worden, zekersteweten, maar ik weet dat het je gaat lukken!

  Veel sterkte, schat 🙂

 4. Het is inderdaad soms erg moeilijk om gefocussed te blijven. Het gaat een tijdje goed om rond te fladderen, maar uiteindelijk haalt de realiteit je altijd weer in en slaat je keihard in je gezicht. Het is dan echt erg moeilijk om jezelf te motiveren daar wat aan te doen.

  Sterkte met je pogingen ennuh…stapje voor stapje. Alleen dingen gaan doen waarvan je weet dat je ze makkelijk kunt volbrengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.