Fietsenchaos, het antwoord!


Eindelijk! Foutje van de gemeente om de mail door te sturen naar een verkeerde afdeling. Maar toen ik erover mailde is hij weer correct door gestuurd en had binnen 2 dagen netjes bericht.

In mijn blogpost Verdorie.. Fietsen Chaos! bericht ik over mijn dagelijkse ergernis bij het station Amsterdam Amstel. En mijn mooie plannetje zal het helaas niet gaan worden waarschijnlijk. Wel worden er naar andere oplossingen gekeken en wilt de gemeente zich nu vooral richting op de “quick wins” mede omdat binnenkort het hele stationsgebied van Amsterdam Amstel op de schop gaat. Ze gaan nu proberen om de huidige capiciteit beter te benutten en om de huidige ondergrondse (betaalde) fietsenstalling uit te breide met een gratis fietsenstalling. Laatste reden dat er geen fietsenflat komt is omdat de kosten hoog zijn, net zoals bij CS.

Ziet er naar uit dat ik de komende tijd maar rustig moet afwachten en tot die tijd me er maar op berekenen dat ik wat eerder weg moet gaan omdat ik anders de trein missen kan! Enige wat ik me dan toch nog afvraag is waarom ze deze mooie boom omgehaald hebben!

Boom die eergister werd vermoord
Boom die eergister werd vermoord

2 reacties op “Fietsenchaos, het antwoord!”

  1. Vervelend is dat he! En dan heb je ook nog de mensen die het leuk vinden om een rondje fietsenbanden-lek-steken op Amstel Station te doen. Heel grappig allemaal..

    Maarre.. waarom die onschuldige boom?!

    Weet je ’t al? Kon je ’t nie vragen?

    Arme boom.. we hebben al zo weinig groen.. =/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.