Frankrijk


Van 25 maart t/m 28 maart ben ik even lekker in lille in een hotel in de buurt van lille dan.. Even lekker ontspannen met mijn lieve mannetje voor ik fulltime werken ga.. Say what? Ja ik ga fulltime werken nu.

Leg het wel een andere keer uit nu geen zin in. Ik word trouwens een merchandiser voor Nedac Sorbo. Is dat leuk? Ja lijkt mij wel heel erg leuk.. Dus je bent gestopt met je school? Ja dat is correct. Al meer dan een maand geen Hogeschool van Amsterdam meer voor mij.. Mis wel wat klasgenootjes.. Maarja.. Dit werkt toch veel beter voor mij..

En waarom vertel ik dit nu pas vragen jullie? Nou gewoon omdat ik geen zin had in al die vragen van waarom ben je dan gestopt en waarom ga je dan niet door.. En die vragen ga ik dus ook niet beantwoorden :D. Ik heb besloten dat dit voor mij het beste lijkt.. Mocht dit niet zo zijn dan zien we het dan wel weer maar tot die tijd voel ik me bij deze keuze pretty good.. En het gaat erom wat ik voel niet?

Maar goed Frankrijk dus deze week en daarna zaterdag naar een groot winkelcentrum in Duitsland het grootse overdekte winkelcentrum van Europa.. Is dat niet leuk?

Vrolijk Pasen trouwens nog voor iedereen ^^.. Ben trouwens wel heel erg teleurgesteld in iedereen die theuntje.org bezoekt en niet een header heeft ingestuurd.. En niemand heeft dat gewoon gedaan.. Jullie houden gewoon niet meer van me..

Oja binnenkort zal ik wat foto’s gaan plaatsen van mij in driedelig pak.. Want dat moet voor mijn nieuwe baan.. koel hé? nou.. Dat was het voor deze keer..

En nog een wijze raad: Doe alleen iets als je er zelf achter staat en laat je niet door andere anders vertellen want je weet zelf wat het beste voor je is.  (hmm die was een beetje zwak.. maarja is er al lang geen geweest)

,

3 reacties op “Frankrijk”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.