Video’tje


Even om te laten zien dat ik nog werkelijk leef.. filmpje slaat nergens op.. maar dat weten we wel..

Owja het filmpje waar in ik loop te praten word brutaal gevoicedover door mijzelf :|.. Wat is dat voor een slecht regiseer werk.. Nouja het is mijn regiseer werk en ik niet voo de tv dan zou ik er wel wat meer van maken en wat proffesionelere software gebruiken dan dat verdomd weinig biedende Windows Movie Maker.. Maarja het is gratis en het werk tot dus ver prima voor wat ik het gebruiken wil.. Als youtube nou is op schiet met het filmpje up te loaden dan kan ik snel bed..

Gaan jullie zeggen dat het er ook morgen opgezet kan worden.. Maarja dat is al vandaag en dat is uitstellen je moet dingen die belangrijk zijn niet uitstellen eigenlijk.. Zo ook niet mijn filmpjes.. Owja er zit natuurlijk weer stukje muziek in van een van de beste zangeressen ter wereld.. Oja voor de mensen zonde rgeduld na het stukje zonder bewegende ik komt er nog een stukje waar ik wel in beweeg!

Jeej! Hij is eindelijk geupload.. Nu nog even wachten tot youtube hem bewerkt heeft tot een mooi youtube filmpje met mooi logo’tje erop.. (1:59).. Jaaa hij is er (2:08)

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=6bPEoP-A4qo]

lomp filmpje he?


4 reacties op “Video’tje”

  1. wat irritant met die voice over 😛 maar wel lief dat je dat voor ons over had dat je je het filmpje belangrijker vind dan jou nachtrust:P

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.