gaap


Het is nu kwart voor 2 en ik lig al anderhalf uur te w8 tot ik in slaap val.. ben wel erg moe dus zou wel zo in slaap moeten vallen..

Maarja om eeb of andere reden gebeurt dat niet en besloot ik maar mezelf in slaap te bloggen via mijn Touch 3G.. wat tot nu toe nog aardig snel gaat ook.. begin wel kramp te krijgen in me hand.. maarja dan moet ik maar gewoon in slaap vallen.. dus eigenschukd dikke bult..

zat net even mijn ‘review’ te lezen over spion van oranje.. wat is dat bar slecht geschreven zeg.. tis maar dat ik niet zo van het verwijderen ben..

Nu ik toch aan het schrijven ben kan ik jullie gelijk melden dat ik sinds vandaag ben overgestapt naar Ubuntu (als je het niet kent: Linux) ik werd namelijk zo dood moe van die traagheid van windows vista.. Ubuntu kan ik nadat hij is opgestart (wat al veel sneller gaat dan Vista) gelijk gebruiken zonder dat ik nog een paar minuten hoef te w8 zoals bij Vista.. Nu alleen de vraag hoelang ik het volhoud met Ubuntu.. Want hoe geweldig het ook is de meeste programma.s en games worden voor Windows gemaakt.. aan de andere kant het meeste voor Ubuntu/Linux is volledig gratis..

En dan heb ik nu een lamme arm en ga ik weer proberen te slapen.. Gegroet


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.