Spion van oranje


Wat een vreselijke ruk film! Ik ging er na alle slechte recensies al met weinig moed naar binnen maar na het zien van deze o zo flauwe film snapte ik helemaal waar de recenseurs het over hadden..

Het is gewoon niet grappig deze film.. er is denk ik hoogstens een of 2 keer een lachje vanaf gegaan bij mij maar dat was dan ook it.. Vreselijk geacteerd door onder andere Najib Amhali en Paul de Leeuw.. Sorry heren maar blijf waar jullie goed in zijn en laat dat acteren maar even fijn links liggen.. Want als er nog meer van deze troep komt gaat het niveau van de nederlandse film industrie toch zwaar omlaag..

Ik weet zeker dat er heel veel kinderen in de leeftijds catagorie 6 tot 14 deze film de hemel in zullen prijzen maar voor de gewone kijker deze film maar niet zien.. De opzet is aardig het verhaal is aardig maar de uitvoering en de grapen zijn gewoon bar slecht.. Als je echt een leuke pariode wil kijken van spion films kijk dan naar Johny English of zelfs nog de Lesly nielson films..

Heb er gewoon verder ook niks over te zeggen over de film.. Als ik een cijfer zou moeten geven zou dat niet hoger komen dan een 3. Jammer.. Hopelij kvolgende keer wat leukere comedie uit hollandsche bodem..


2 reacties op “Spion van oranje”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.