Geen titel


Hey lieve lezertjes.. Weer is een blog..

Weet je wat het vervelende is aan mijn blogs? Dat ik nooit een titel kan verzinnen.. Omdat ik altijd maar begin met schrijven en zie wel waar ik eindig. Maar dat is aan de andere kant ook het kracht van mijn blogs.. The power of giving you nothing.. terwijl jullie het toch uitlezen.. Komen binnenkort ook wel nuttigs blogs op hoor.. Met heel verschillende dingen enzo..

Maar wat ik dan zal moeten gaan schrijven? Misschien als ik zin heb dan ga ik een mening geven over verscheidene dingen.. Doe ik zowiezo al.. Maar misschien kan ik een soort van recensie over iets wat ik net gekocht heb.. Lekker boeiend ja.. Of ik laat is een keer een gast-schrijver op me blog schrijven.. Geeft ook weer is een andere wind..

Over wind gesproken.. Ben me toch natgeregend vandaag en gister.. vandaag zelfs 2 x.. i got the point.. ik woon in Nederland.. Maar moet ik dan 2 dagen achter elkaar nat geregend worden? Niet dat k het erg vind ofzo hoor.. Want als ik thuis kom kan ik lekker in me heerlijk zachte en comfortabele huiskleding.. Dat betreft een trainingsbroek uit Tsjechië en een heel mooi zacht Chinees overhemdachtig-ding wat Sizhen voor me mee genomen had uit China.. (lief heh?)..

Ik wil denk ik op vakantie naar Iran.. Dan ben ik gewoon de enige homo in een heel land :D.. Hoe ongelooflijk koel is dat? Even serieus.. Een president die zegt dat er geen homoseksuelen in zijn land zijn? Dat klinkt net zo dom als te ontkennen dat er bloed in een mens zit.. Of dat er geen paginanummers in een boek staan.. Of.. dat Theutje zinnige dingen blogt op zijn blog..

Maar goed om even terug te komen op dat natregenen van vandaag.. De reden dat ik daar last van had was omdat ik op de VU zat.. En daar was ik een Taaltoets aan het maken.. -Ook heel leuk krijgen we een brief dat het anderhalf uur duurt.. Na 10 minuutjes waren de meeste al klaar.. HvA logica.. – Maar toen ik dus terug liep.. Werd ik nat geregend.. dus zodoende..

Ik heb trouwens dit weekend voor het eerst in Nederland op een waterboot gestaan/gezeten.. En dan wel van Dordrecht naar de Biesbos.. Waar ik heerlijk van de natuur heb kunnen genieten samen met lieve Thierry.. Oja.. Even een tip voor de mensen die ooit in de biesbos zullen komen.. KOOP GEEN PATAT BIJ HET SNACKBARRETJE!! De patat is smerig de mayonaise is smerig.. het enige lekkere was de Ice Tea.. Maar die smaakt overal het zelfde..

Nu ik kijk naar de titel die ik nu al heb ingevuld “Geen titel” vraag ik me af waarom ik die niet verander.. Ik bedoel ik kan gewoon me blog door lezen en wat pakkends er neer zetten.. Maar daar heb ik geen zin in.. Want dan moet ik mijn eerste idee veranderen.. En het eerste idee is altijd het beste..

Owja.. Nog even een raadseltje (zelf bedacht.. ben er trots op haha):
Wat is de overeenkomst tussen een flikker en een kip?

Ik geef jullie volgende keer het antwoord.

And that’s it.. for now.. hopelijk vond je er wat van.. En zo niet.. laat dat dan maar hieronder weten! En als je het wel leuk vond laat het dan ook maar weten ;)..

xx

Theuntje

, ,

9 reacties op “Geen titel”

  1. Hmm een kip zegt tok en een flikker zegt ehm nee dat is geen overeenkomst 🙁

    owja, volgende keer eerst de tekst schrijven en dan een titel verzinnen zoals: "Ik ben er nat van"

    Succes met je volgende blog ! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.