Het is begonnen..


Het is nu echt begonnen lieve mensen.. Theun moet echt werken voor zijn school.. Iets wat Theun nog NOOIT in zijn hele schoolcarrière heeft meegemaakt.. En ik moet zeggen dat ik het niet zo heel erg vind.. Moet er alleen nog aan wennen dat ik me huiswerk in moet plannen en zo en moet maken op bepaalde dagen en zo.. Met het project word dat nog een stukje leuker gemaakt aangezien je in een groep van 6 man zit en je dan genoeg input moet geven anders word je er uit geknikkerd.. En op de vast gestelde dagen, waardoor je niet meer iets een weekje uit kan stellen.. Maar het gaat helemaal goed komen lieve mensen! Ik heb vertrouwen in mijn.

Morgen heb ik het onvermijdelijke gesprek met mijn baas dat ik ga stoppen.. Zal niet echt een heel erg leuk gesprek worden.. Maarja, dat heb ik dan wel weer gehad en kan ik me werk bij de Plus rustig af gaan ronden en me voorbereiden op het oranje Saturn geweld.. Wish me luck voor morgen in ieder geval..

Ik wil het trouwens nog even hebben met jullie over GVB logica.. We weten allemaal wel dat ze aan het voorbereiden zijn op de OV-chipkaart dus hebben ze overal poortjes neer gezet.. Zodoende hebben ze ook de eerste poortjes geplaatst op Duivendrecht.. Maar echter aan de uitgang van de dorpskant zeg maar.. Heb je zo een grote trap.. niet geschikt voor invalide mensen dus zou je denken.. Alleen denkt het GVB er anders over.. Want die hebben zo een extra breed poortje ook neergezet aan die zijde.. Dan vraag ik me af waar dat op slaat.. Enfin..

Trouwens lieve lezertjes.. Gaasperplas is echt een heerlijk ontspannen stukje Amsterdam.. Heb er echt genoten vanmiddag samen met Thierry.. Lekker ernaar toe gefietst.. Beetje met een bal gespeeld.. Beetje boel met die bal gespeeld.. Nog even lekker in de zon gelegen.. Een lekker raketje gegeten.. (VOOR FUCKING 1 euro!!).. Ahh heerlijk.. Kan natuurlijk ook zo heerlijk zijn geweest door mijn gezelschap.. Of een combinatie van beide..

Maar zoals ik hierboven aan het begin van me blog al zei moet ik nu opeens huiswerk maken en zo.. Dus daar gaat ik dan nu ook maar weer aan.. Heb er echt zin in!.. You can do it Theuntje..

Theuntje..

oja.. heeft er iemand verstand van WordPress? Zit hier namelijk met een best vervelende bug.. so.. help? (A)

,

3 reacties op “Het is begonnen..”

  1. Haha, dat poortje is voor fietsers man! 😀

    En jaaa… 'k ga ook heel vaak naar de Gaasper met me fietsje en me hondje. 's leuk man 😉

    Blijf schrijven, he!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.