Google Buzz, ik wacht wel.


Google Buzz loosGoogle heeft weer is een nieuwe dienst en slaat mij zoals gebruikelijk weer is over bij de uitrol. Maar ik wacht wel! En dan zal ik kritisch zijn, want Google Buzz geeft mij niet echt het idee dat we hier op zitten te wachten..

Misschien heb ik het mis en maakt deze nieuwe Google dienst oude rotten in het vak als Facebook en Twitter totaal overbodig maar aangezien de wantrouwen van veel mensen tegen Google lijkt me dat sterk.


4 reacties op “Google Buzz, ik wacht wel.”

 1. Als je nou een fatsoenlijke telefoon met Google Maps hebt, dan kan je een Buzz-update krijgen. Ziet er wel schattig uit eigenlijk.

  Ik mis alleen nog een native app (Google kennende was die samen met de uitrol meteen beschikbaar gemaakt voor in ieder geval Android, maar in plaats daarvan komen ze met een extra Maps-layer) om daarmee te gaan Buzzen.

  En je bent niet overgeslagen hoor. Ik heb ook nog geen Buzz. En ik was ook niet van plan om het te gaan gebruiken eigenlijk. Het is gewoon de wraak van Google op Twitter, omdat ze Twitter niet 100% in handen konden krijgen.

  • Het is inderdaad beschikbaar als extra layer voor Google Maps maar Google heeft ook een native app voor de iPhone en Android. surfen naar buzz.google.com geeft je een webapp op de iPhone.

   Overgeslagen is ook een beetje overdreven maar de uitrol heeft mijn accoutn nog niet bereikt ;).

   En dat het wraak is op Twitter is onzin. We weten allemaal dat Google van alles een product/dienst wilt hebben als het bewezen is dat het goed loopt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.