Bezorgen is moeilijk


Dan bied je op eBay op 4 verschillende HD-DVD titels (Poseidon, Blade Runner the final cut, The HeartbreakKid en Heroes The  Complete first season) en de veiling loopt af op 25 januari. De verkoper geeft aan het pakketje op 26 januari verzonden te hebben. Op 5 februari vond ik het toch alweer een beetje te lang duren dus nam ik contact op met de verkoper of hij iets wist over mijn pakketje. Royal Mail hanteert alleen een policy dat ze pas na 20 dagen gaan zoeken naar een pakketje wat ‘kwijt’ is, niet veel hulp daar.

Vanochtend zegt mijn moeder tegen mij ‘er stond gisteravond een pakketje voor de deur voor jou’.. WAT?! Ze hebben dus gewoon op zondagavond even mijn pakketje voor mijn deur gelegd. Gelukkig woon ik in een rustige buurt en is hij dus niet gestolen en de regen bleef gelukkig ook weg. de HD-DVD’s zijn verder ook in goede conditie. Ik ga maar op zoek naar het bedrijf dat pakketjes van Royal Mail afhandelt in Nederland zodat ik daar een klacht neer kan leggen.

Het lijk alleen wel alsof het mij de laatste tijd niet gegund word om dingen te bestellen want de aflevering van de bestellingen laten erg lang op zich wachten of gooien dus mijn pakketjes voor de deur.

Gelukkig heb ik vanochtend gesproken met het bedrijf ‘Dynalogic’ welk mij op zaterdag al had gebeld en voicemail ingesproken omdat ze blijkbaar wat orders van Vodafone moesten inhalen. En het goede nieuws is dat morgen tussen 08:00 en 13:00 eindelijk mijn Vodafone stick afgeleverd word! Hebben ze dan toch nog redelijk snel gedaan als je bedenkt dat de levertijd dan niet verder komt dan 63 dagen! Nu maar hopen dat de snelheid van het internet sneller is dan hun levering.

Nu ben ik alleen nog op zoek naar iemand die samen met mijn seizoen 1 van Heroes wilt kijken, je moet wel Engels kunnen want er zit geen Nederlandse subtitels bij.


7 reacties op “Bezorgen is moeilijk”

  1. Toch hinderlijk dat ze het voor je deur leggen…stel voor dat je een paar dagen weg bent. Ongelofelijk.

    Laatst gaven ze een pakketje voor mij bij de linkerburen af en gooiden ze het briefje in de bus bij m'n rechterburen, ook al zo dom. Tis dat ik een goeie verstandhouding met de buren heb, anders kun je ernaar fluiten.

    Mooie site heb je, ik heb net even een beetje rondgekeken.

  2. Hm ja ik heb al vaker minder goede berichten over de Royal Mail gehoord…

    Met de Amerikaanse USPS of carriers zoals UPS heb ik zelf eigenlijk alleen maar goede ervaringen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.