Google streelt mijn ego


En dat moeten ze maar niet aan @floriswouter laten merken want volgens hem is het altijd erg gevaarlijk om mijn ego te strelen. Maar dat ter zijde..

Jezelf googlen, sommigen walgen van het idee, andere vinden het geweldig om zichzelf tegen te komen. En ik? Ik gebruik het voornamelijk om te zien hoe goed mijn blog/site in de Google search terecht komt. Toen ik vanavond na een tijdje weer is de google search erbij nam om te kijken hoe lang het zou duren voordat je eindelijk mijn site tegen kwam als je alleen zou zoeken op ’theun’ werd ik toch wel blij verrast.

Normaliter is auteur Theun de Vries altijd de gene die erg veel de pagina’s in neemt maar deze keer zag ik dat mijn Twitter profiel op de 2de pagina op de 2 plek staat en mijn Linkedin profiel er twee plaatsjes onder. Het grootste plezier deed mij om te ontdekken dat mijn blog onderaan de pagina verscheen.. en dat is pagina 2 van de ongeveer 206.000 zoekresultaten.  Als ik dan op nummer 20 sta vindt ik dat wel heel erg leuk!

Daarnaast heb ik eindelijk weer ‘Theuntje kinderschoenen’  van de eerste plek gestoten bij de search ‘Theuntje’.. VICTORY!

Zou ik nu ooit nog kunnen ontkennen dat ik aandacht hou?

,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.