Honderd (100)


100 baantjes wel te verstaan. In het zwembad, dus in totaal 2,5 kilometer.

Ik weet dat ik vaak gezegt heb dat ik ga zwemmen, of op zoek was naar iemand om mee te zwemmen. Maar het is eindelijk gelukt, zonder zwempartner wat volgens mij ook nog stukken beter zwemt!

Want weet je hoe heerlijk het is om te zwemmen? Je bent totaal gewichtloos, nou niet totaal maar je snapt wat ik bedoel. Je traint er bijna elk spiertje mee in je lichaam, weinig kans op blesures, amper spierpijn achteraf en je kan je longcapiciteit er mee vergroten! Heerlijk.. Lijkt wel of ik gesponsort word door zwembaden zodat jullie allemaal zwemmen gaan en zij weer meer bezoekers krijgen.

Doe dat vooral maar niet, het is af en toe al te veel geslalom met al die kwabelende dames en heren, erg irritant twee naast elkaar zwemmende personen die dan ook nog erg traag gaan waardoor je gewoon niet lekker door kan gaan. Maarja daardoor zwem je wel meer in feite dan 100 baantjes aangezien je erg veel moet ontwijken.

Maar nog steeds kan ik het iedereen aanraden die iets actiefs wilt doen (sport) want het is echt heerlijk om een betere conditie te hebben want je hebt er gewoon veel meer energie door! Dus zowiezo wat je ook doet ga er vooral mee door of begin er mee! Zolang je andere maar niet stoort als je te langzaam zwemt ofzo.

Trouwens als je me is wel tegen komen moet je maar zwemmen in het Miranda bad, wat een heerlijk bad is dat trouwens.

,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.