The Proposal


Altijd leuk de sneak preview bij Pathé op dinsdag avond. Deze week kregen we de film The Proposal voorgeschoteld die aankomende donderdag landelijk in de bios gelanceerd word.

The Proposal is een echte feel good romantische comedy, perfect voor mij dus! Ik heb namelijk ook Failure to Launch 3 x gezien in een maand tijd (noem me geen homo.. ik was werkloos :p). Maar goed terug naar The Proposal. De film begint bij het hectiche leven van boek-editor Margaret Tate (Sandra Bullock’ en haar assistent Andrew Paxton (Ryan Reynolds) op het kantoor waar al snel blijkt hoeveel moeite Andrew doet om goed te staan bij zijn baas om uiteindelijk zelf een boek-editor te worden.

Wanneer Margaret word geroepen door haar bazen en haar verteld word dat ze niet langer in de VS mag blijven om dat haar visum verloopt en ze niet op tijd was met het invullen van de juiste papieren moet ze terug naar Canada. Op dat moment komt heel handig net Andrew binnen en verteld de bazen dat zij en Andrew gaan trouwen en dat alles dan goed zal zijn.

Na een deal gaat Andrew akkoord om door te gaan met de fake-wedding, met een immigratie medewerker die ze verteld heeft dat Andrew een boete kan krijgen van 250K en een gevangenisstraf van 5 (of 15 ben ik vergeten..) jaar, gaan ze op hun weg naar Alaska waar de familie van Andrew woont om Margaret voor te stellen aan de familie Paxton. Al snel blijkt dat de familie Paxton een groot imperium van winkels en diensten in het stadje in bezit heeft, waarna ze ook aankomen bij een gigantisch huis.

Wat daarna volgt is een opvolging van een steeds opennere relatie tussen baas en medewerker, waar Margaret het uiteindelijk moeilijk krijgt met het hele familie gebeuren omdat ze haar eigen familie niet meer heeft sinds haar 16de.

En verder vertel ik jullie niks over de film, ik zou zeggen ga er zelf heen hij draait vanaf morgen in alle (grote) bioscopen van nederland. Vertel me wat je er van vond, en nog beter wat je van me preview vond.


4 reacties op “The Proposal”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.