Huishoudbeurs


Zal ik gaan? Zal ik € 12,50 uit gaan geven aan een kaartje waarna ik overspoeld zal worden door folders en vrouwen? Klinkt op zich wel leuk enzo.. Is er al iemand gegaan? Weet niet of ik wel wil.. 12 euro 50 kun je ook weer een retro console mee kopen.. Zoals me mooie Sega Mega Drive die ik vrijdag binnenkreeg..

picture-158.jpg

Isn’t it lovely?

Maar goed om verder te gaan.. Ben trouwens nu bezig om een website te maken voor ons vakantie huisje in Ermelo zodat iedereen deze kan huren.. Ook jij dus ^^.. Erg gezellig huisje en alles.. Komt vast wel een link hier als ik er klaar mee ben hehe..

Ik heb echt niks te melden vandaag.. wel dat het een heerlijk weekend was trouwens lekker veel gefietst met men mannetje en was vrijdag met de auto naar zandvoort gereden dat was ook geweldig ^^ alleen moet Haarlem wat duidelijker zijn met de omleidingsborden.. Maarja uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen hoor.. hehe..

Owja trouwens Intertoys is heel flauw met reageren op mailtjes.. lijkt wel alsof ik het naar een politicus stuur.. de hele tijd om de vragen heen draaien.. stront vervelend.. intertoys heeft bij deze een minpuntje.. en ook weer een pluspuntje omdat ze The Movies (top spel) voor 5 euro hadden liggen.. dus ze staan nog steeds goed :P.. Lekker nuttevol ook weer zeg..

IK WIL EEN BAAN.. Ik wil DOEKOE binnenkrijgen.. GRR.. Maajra komt wel weer goed hoor mensen ..

,

3 reacties op “Huishoudbeurs”

  1. Ik wilde ook naar huishoudbeurs maar lijkt me toch niet echt boeiend eigenlijk :p

    Btw ik ga vrijdag uit in amsterdam dus als je ook gaat zie ik je maybe nog 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.