In de pocket!


Eindelijk mensen.. EINDELIJK.. heb ik dat verdomde roze plasticje in mijn bezit! Moehaha.. Voelt op zich wel goed eigenlijk kan nu gewoon overal heen waar ik wil.. Als ik een auto heb natuurlijk.. Gewoon even mama of papa even lief aan kijken (A)..

rijbewijs.jpg

Mooi hé? Owja zoals je kan zien op de foto ben ik ook naar de kappert geweest ^^ In Rotterdam nog wel.. Sorry Tromp kappertjes.. Owja trouwens dit is de laatste keer dat ik “rijbewijs” ga mentionen in mijn blog.. Vind die reclames van die auto rijscholen maar irritant..

Owja ik ben op zoek naar WERK! Als je WERK hebt voor mijn lieve persoontje dan zou u mijn een deugd doen om mij dit mede te delen..  Heb namelijk nu weer bij de MediaMarkt gesolliciteerd vraag me af of ik daar wel zin in heb eigenlijk..

Krijg namelijk nog best wel wat doekoe van de Saturn.. Omdat die stomhoofden foutjes hebben gemaakt met mijn betalingen enzo mag ik lekker tot 25 februari wachten.. Arg.. Ze mogen lekker mij een rente betalen of een andere vergoeding ze zijn namelijk nu ook in contractbreuk.. dus dikke piemel voor hun..

Maar goed.. Owja.. trouwens heel leuk ding.. krijg namelijk twee retro consoles binnen van de week..  de Sega Mega Drive en de Sega Master System.. Don’t you just love eBay? Ja jullie hebben het vast door ik ben eBay verslaafde,. maar dat maakt niet uit want ik ben er trots op! Ik heb namelijk ook een 100% positief feedback (20)..

hmm.. eBay doet me denken aan een grappig ding van vroeger toen ik 12 was ofzo.. maar die houden jullie nog van me tegoed!

,

4 reacties op “In de pocket!”

  1. haha gefeliciteerd! Ik ben al sinds 26 september 2006 gestopt, haha! Geen geld meer :(. En had voor mn theorie ook slechts één fout, zonde :(. Maar ja, no money, no car, no drivers licence ;).

  2. haha..:P handig eh dat rijbewijs..:P heb je me vandaag naar huis gebracht..;)

    misschien kan je ook bij tele winkels ff solliciteren, een klas van me heeft net een baantje bij 't voor telecom' gevonden, je krijgt wel goed commisie volgens mij..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.