Hulde aan Lush


Denk je koop je een leuk kado’tje voor iemand bij de Lush, een leuk totaal pakketje met alles wat de man nodig heeft, blijkt er bij het openen gewoon een onderdeel te missen! Absurditeit, dus ik direct een mailtje gestuurd naar Lush. De mensen aan de andere kant van de computer vertelde dat de pakketjes zo uit Engeland overkomen en dat zei er niks aan konden doen maar dat ze naar een oplossing gingen kijken.

Een uurtje later krijg ik een mailtje dat ik naar keuze het missende potje mag komen ophalen bij de Lush in de Kalverstraat of het te laten opsturen, aangezien ik de laatste tijd niet zo veel in de stad komt heb ik het maar laten opsturen. En warempel ik heb vandaag in de post een lief klein envelopje in de bus gekregen met daarin het missende onderdeel! Dus Robin het laatste deel van je kado’tje is binnen en ik zal hem zaterdag voor je mee nemen!

Aangezien ik bedrijven altijd afkraak op mijn blog leek het me ook wel is leuk om een positieve ervaring met een bedrijf neer te pennen, anders kom ik ook weer over als zo een negatief persoon. Terwijl ik dat ten alle tijden niet ben, nou twee keer per maand wilt het wellicht een keertje voorkomen dat ik niet zo positief gestemd ben, maar hee ik ben een mens en ik kan ook niet altijd vrolijk zijn!

Om toch nog even te zeuren: ga je na schooltijd langs de MediaMarkt Utrecht omdat je na eventjes nadenken achter kwam dat een VGA kabel voor me Macbook veel makkelijker is dan een DVI kabel mag je daar gewoon 20 minuten gaan wachten voordat je eindelijk aan de beurt komt om te ruilen, te absurd gewoon. Na die lange lange 20 minuten, de koffieautomaat was ook nog eens stuk, liep ik met mijn net ontvangen 30 euro weer de winkel in om het VGA kabeltje op te pakken. Maar die was natuurlijk uitverkocht! Zucht! Maar gelukkig was daar een Apple reseller om de hoek om mij voor 1 euro minder dan de MediaMarkt me te voorzien van een kabeltje.

Het is wel een beetje erg overpriced voor een kabeltje wat simpel weg een signaal omzet van displayport naar VGA, dat is nou eenmaal het geen wat je voor lief moet nemen als je een Macbook (Pro) koopt en het op een extern scherm wilt aansluiten. En als je dat er eenmaal voor over hebt dan krijg je wel een mooi beeld zoals dit hieronder op me mooie 26 inch Acer.

Oehhh pretty!

,

Eén reactie op “Hulde aan Lush”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.