5 keer Elsevier, 5 keer factuur..


Zie je een leuke advertentie in de Sp!ts staan 13 weken lang Elsevier voor 13 euro, nou dat leek mij wel wat een opinieblad! En je kon er ook nog is een leuke Blackberry Curve 8900 mee winnen, niet verkeerd toch?

Tot je thuis komt en in de bus 5 keer de Elsevier tegen komt met daarbij 5 keer een factuur van 13 euro. Toen ik had aanvroeg via de website van Elsevier kreeg ik een paar keer een internal server error, in andere woorden het script werkte dus niet goed en gaf geen bevestiging aan dat mijn opdracht door gekomen was. Maar ze zijn dus blijkbaar wel door gekomen en heb nu 5 keer een proef abonnement op de Elsevier. Je zou toch denken dat ze bij Reed Business wat zou moeten opvallen als er 5 keer de zelfde naam aangemeld word?

Aan de andere kant heb ik nu wel 5 keer kans op een van de 50 Blackberry’s. Maandag maar even bellen om te vragen of ze 4 van de 5 proefabonnementen kunnen annuleren. To be continued..

,

Eén reactie op “5 keer Elsevier, 5 keer factuur..”

 1. beste Teun,

  toevallig kwam ik je klacht tegen op internet. Ik ben binnen RB verantwoordelijk voor alle klantenservice processen.

  Ik vind het bijzonder vervelend dat dit gebeurd is. Oorzaak was een technische: er was zoveel respons op deze aktie dat de site het niet kon verwerken. Waarschijnlijk heb jij toen 5x geprobeerd een bestelling te doen, die alle vijf zijn ingeboekt…

  Wij hebben dit probleem zeer snel ontdekt en vervolgens ook nagenoeg alle cases verwijderd uit de database. Voor mij onduidelijk waarom jouw case niet is opgelost.

  Laat me ff weten of eea nu voor jou volledig is opgelost, je kunt me per email bereiken.

  Met vriendelijke groet,

  Hans de Boer

  Reed Business bv
  Customer Care Center

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.