Ik ga sportief doen!


Theuntje op de fiets.. (In denemarken)Nouja soort van.. Ik ga namelijk lekker fietsen naar me werk vanaf nu :O.. en dat is iets van 11 KM.. heen en terug dus dat is wel te doen makkelijk vandaag ook gedaan en op een of andere manier heb je dan opeens veel meer energie die hele dag en zit je niet het eerste uurtje duf op je plekje maar bne je gelijk springerig actief enzo.. vet goed..

en nog voordeeltje dat ik dan van de metro af ben.. niet dat het zo erg is.. maar het duurt ten eerste langer en ten tweede bespaar ik er zo’n 70 euro per maand mee als ik ga fietsen.. nou als ik dat een tijdje opspaar kan ik een nieuwe fiets kopen.. een racefiets ofzo.. niet dat die handig zijn in Amsterdam want er is ook niet echjt een mogelijkheid tot snel fietsen.. Al die irritante smalle wegen waar auto’s je afsnijden of waar andere fietsers stront irritant zachtjes rijden.. Of je hebt dan net zo’n lekker vaartje en moet dan gaan remmen als je van de brug af gaat grr..

En oja.. niet alleen sportiever maar ook gezonder.. want ik had zo laatst deze week dindsdag haha wat een omscrhrijving tomaatjes gekocht.. gewoon normale tomaten en die had ik toen opgegeten.. ohh.. heerlijk voelde gelijk soort van tomato power door me heen gaan.. dus het gaat nog wel een keertje goed komen met mij :p..

Oehhh bedenk me net dat dan me overal fitness weer omhoog gaat als ik fietsen ga :O en weer meer spieren krijg in me benen enzo.. oeh das wel goed.. nu nog zo’n geval van tell sell kopen om me billen me buik me zij me rug en nog iets tegelijkertijd te trainen in een simpele beweging :O.. wat ze toch allemaal wel niet uitvinden daar bij die slimmerikken van die geldkloppers.. Hey deed ik nou een belediging en een compliment in één zin? hmm.. doesn’t sound right..

Als je nog een film tip moet hebben: Milk.. gebasseerd op een waargebeurd verhaal over een homo activist die de eerste openlijke homosexuele ambtenaar werd in u.s.a… heel intressant te zien hoe dat allemaal op bouwt en met een klap eindigt.. Zette me toch wel even aan het denken over hoe makkelijk ik het nu heb ingevergelijking met die mensen vroeger.. respect voor ze hoor!

De film laat het begin van de carriere van Milk zien waar hij samen met een jonge gozer die hij in de metro heeft leren kennen samen een ‘gay’ fotoshop opent. Ten ongenoegen van de gevestigde winkels.. En al snel komen er homo’s en fegats van over heel America voor die straat die langzamerhand verandert in een gay straat.. Deze straat is dan ook het centrale punt voor het grootste deel van de film..

Ja ik denk ik verwerk maar iets over de film in een gewone post zodat het niet op valt hoe bagger ik over films schrijf enzo :p.. ik bak er dus gewoon werkelijk niks van hé? :p.. mischien komt het ooit nog..

Misschien moet ik gewoon wat positiever zijn over mijn eigen schrijf kunsten.. want ik krijg toch wel vaak een groot aantal bezoekers.. maar die gaan volgens mij nog steeds het meeste door naar de topic over WR waar ondertussen al 20 reacties zijn.. Wat dus officieel mijn meest gereageerde blogpost is.. Helpt natuurlijk als er dan een bezoeker allemaal trefwoorden over WR intypt..

Wat wel klote is dat ik nooit echt weet hoeveel mensen er werkelijk mijn dingen lezen die ik schrijf.. Ik bedoel geen reacties betekend niet gelijk geen lezers.. want ik hoor vaak genoeg van mensen van ‘ja dat had je op je blog geschreven’.. En dan wee tik natuurlijk niet meer waar het over gaat.. Maar dat bewijst mijn vergeetachtigheid maar weer eens..

Oja what’s trouwens up met die nieuwe betaal kaart van de ING die is zoooo ontiegelijk lelijk oranje! Tis gewoon om te kotsen bijna die kleur.. Word je bijna gedwongen om zelf een pas te ontwerpen en 10 euro? Te betalen daarvoor.. maar dan gelukkig niet zo’n afschuwelijk lelijk pasje in me portemonee.. en nu niet gaan zeggen waar maak je je druk om het is maar een pasje.. maar ik bedoel.. kijk er gewoon naar.. en vertel me dan oprecht dat je het mooi vind..  Gelukkig heeft de creditcard ervan een hele mooie koele zwarte design.. prachtig..

Hmm.. ik heb besloten dat ik het leuk vind om plaatsjes in blogs toe te voegen.. zeker nu ze automatisch zo mooi uitgelijnt worden dat de text er goed omheen valt.. maakt een text ook gelijk een stuk vrolijker en niet alleen maar text text text text text.. etc..

Heb je trouwens gezien hoe lekker kleurtje ik op die foto hierboven heb? ohh.. ik wil weer zomer! lekker zonne en lekker kleurtje krijgen en me haartjes weer lekker laten natuurkleuren ^^.. vondelpark.. blikjes Grolsch.. zachtjes muziek aan zodat andere er geen last van hebben.. en maar kijken welke vormen de wolken hebben.. who’s with me? :p..

Met die fijne gedachte laat ik het hierbij.. hmm.. zon.. en nu niet denken dat ik zo’n mens ben wat beinvloed word door weer.. want dat is dus niet zo..

, , ,

2 reacties op “Ik ga sportief doen!”

 1. Milk heb ik ook gezien. Is wel leuke film.

  Maar dat pasje van de ING is toch niet zo verschrikkelijk ik vind het wel beter want tussen al die blauwe pasjes valt ie wel op.

  En ik heb ook weer mega zin in de zomer en dan weer heerlijk in het vondelpark liggen dat kan gewoon niet beter!

  Xxx

 2. Leuke film? tis zielig.. enzo..

  Welke blauwe pasjes?.. ow wacht.. air miles.. Makro.. verder kom ik niet :p..

  gaan we samen in het vondelpark liggen dan?

  werk nu trouwens vlakbij die kade waar jij nokkie was gegaan :p

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.