Fris en vrolijk!


Zo weg met de roze.. blergh..

Ik hoor jullie al denken.. alweer nieuwe layout? die roze was er maar een aantal maanden.. klopt.. maar die was ook ontzettend lelijk haha.. en deze is wat meer ingesteld op het zomerse gevoel.. lekker licht en groen ^^..

Heb ook wat kleine dingentjes verandert waardoor de website wat sneller zou moeten laden.. zo heb je nu maar 5 posts op de homepage en is de advertentie van google weg gehaald.. want serieus wat heeft het voorn zin om dat ding er op te plaatsen? niemand gebruikt hem nog..

Er moet nog wat aan getweekt worden zoals je kan zien op me vorige post zijn de plaatjes niet helemaal goed netjes omringt door text.. maar dat gaat wel goed komen.. en ik moet me header nog veranderen naar iets van mij.. ik was op zoek naar een goede foto en die kon ik natuurlijk niet vinden.. gelukkig gaat mijn lieve mannetje dit weekend in Ermelo foto’tjes van me maken dus hopelijk heb ik dan volgende week een leuke nieuwe header..

Zoals je kan zien is er nu ook onder elke post een “gerelateerde posts” geen flauw idee hoe hij dat berekend maar het is wel grappig.. en helemaal onderaan zie je de nieuwste posts.. Maar ik denk dat ik dat nog ga veranderen naar de laatste comments ofzo..

Goed laat maar horen wat jullie er van vinden!

Update: Nu ook even alle ouwe foutieve headlines/berichten gewijzigd.. ziet er weer wat gelikter uit..

Update2: Ik heb nu ook weer poll functie toegevoegd.. en had weer wat oude polls gelezen.. stond weer in heoveel jullie van me houden (ahum).. nieuwe poll! beetje voor de hand liggend.. en vooral omdat jullie niet reageren en 2 muisklikken nog wel willen overwegen ;)..

Wat vind je van de nieuwe layout?

  • Stukken beter dan dat roze! (60%, 6 Votes)
  • Maakt me niet veel uit zolang je maar leuke dingen schrijft (30%, 3 Votes)
  • Pff.. maak hem nou eerst maar is af (10%, 1 Votes)
  • Lelijk! Rot is op met je site (0%, 0 Votes)

Total Voters: 10

Laden ... Laden …


3 reacties op “Fris en vrolijk!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.