Ik word beperkt in mijn internet vrijheid!


Dit bericht is natuurlijk een leuke opvolging van het voorgaande bericht over het feestje van Femke voor internet vrijheid aangezien dat van mij een beetje word beperkt. Ik ben zoals je weet een blogger (no shit) en als blogger houd je je niet alleen bezig met je eigen blog maar houd je je ook bezig met wat andere bloggers schrijven op hun eveneens interessante blog.

Nu volg ik dus een groot aantal mensen via RSS om op te hoogte te blijven van hun posts. Zo ook de webblog ‘Jaartal‘ van Joop. Ik reageer op zijn blog altijd met veel plezier aangezien ik er vaak een tegenovergestelde mening over heb en dat is natuurlijk leuk. Van die betreffende blogger kreeg ik gisterochtend een mailtje of ik gelieve wilde stoppen met het reageren op zijn blogs en ook niet echt op een vriendelijke manier:

vriendelijke vriend

mocht je het idee hebben dat je iets bijdraagt aan het weblog door je reacties dan heb je het wat mij betreft mis.
ga rustig je energie in andere dingen steken, mij doe je er geen plezier mee, mogelijk helemaal niemand.
kappen maar
groet

Jaartal

Na nog een paar mailtjes maakte hij mij duidelijk dat hij mijn reacties echt niet wilde en dat ik het niet eens met hem hoef te zijn. Met dat laatste ben ik het helemaal met hem eens want daar zijn wij bloggers voor. Bloggers geven hun eigen mening en lezers en andere bloggers geven dan hun reactie daarop weer terug.

Ik vond het wel wat lief en attent dat hij me persoonlijk een mailtje stuurde dat hij geen reacties wenst. Snap alleen niet waarom hij dan een weblog onderhoud als hij geen reacties wilt. Misschien moet hij maar de mogelijkheid tot reageren uitzetten.

Zie ik in mijn RSS-feed dat Joop nieuwe berichten heeft geplaatst waar ik graag op wil reageren. Vond het al raar dat mijn Naam/Email/Website weg waren op het reactieformulier. Na ik het allemaal opnieuw had ingevuld en mijn reactie had geschreven bleek hij mij geblokkeerd te hebben en in zijn admin gelabeld te hebben als spam.

Dat gaat helemaal in tegen het feestje waar ik gisteravond was! Ik word gecensureerd, en ik maar denken dat we in een vrij land wonen waar wij de vrijheid van meningsuiting hebben. Misschien wel in heel Nederland maar niet op Joop’s ย ‘Jaartal’. Vraag mij nu toch serieus af of er op deze manier zomaar gecensureerd mag worden.

Verder no hard feelings voor Joop, weet niet wie hij is maar vind het gewoon een beetje jammer.

,

6 reacties op “Ik word beperkt in mijn internet vrijheid!”

 1. Teuntje,

  Laat hem maar lekker lullen. Je hebt echt recht op vrijheid van meningsuiting.

  Sommige mensen kunnen gewoon niet tegen kritiek (kijk maar naar mij).

  Gewoon door blijven gaan en is het niet op de site van die jaartal, dan maar ergens anders.

  Gewoon je mening blijven geven (maar niet naar mij als het negatief is. ๐Ÿ˜‰

  Groeten,

  Rob

 2. @Teun.. Ik ben toch in feite wel een beetje spam? :p

  @Rob.. Ik zal zeker door gaan met mijn kritiek te leveren op andere en Jaartal zijn weblog begon toch al een beetje te vervelen.. niet zoveel inhoud..

  @Anne.. Mensen worden onvriendelijk op het moment dat ze weten dat ze ongelijk hebben ๐Ÿ˜‰

  @Floris.. Wat heeft een blog voor zin als er niet op gereageerd kan worden?

 3. ik voel een beetje haat hierzo pffffff

  @Rob ook negatieve dingen moet je accepteren in het leven. maar goed moet je zelf weten das jouwn vrijheid:P

  @Theuntje je blijft een schatje :') ookal kan spam irri zijn hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.