I’ve lost my touch..


Nee niet mijn iPod geval, maar mijn blogschrijven. Vroeger lukte het mij om op bijna elk blogpost een reactie of 5 te krijgen met uitschieters tot wel 10! Klinkt nog steeds niet erg veel maar als je bedenkt dat ik vrij weinig meld meestal in mijn berichten vond ik het toch nog wel knap om dat te bereiken.

Misschien heeft het wat te maken met dat ik vroeger iedereen altijd onderspamde met een linkje naar Theuntje.org met de melding “Doe je wel even reageren” erbij. Dat doe ik nu veel minder, sporadisch komt het nog wel is voor en ik heb nu natuurlijk Twitter waar mijn nieuwe blogposts naar al mijn followers bericht wordt (nu al 74!) en toch vinden mensen het niet leuk meer om op mij te reageren. Is mijn site te verzadigd geworden? Schrijf ik het zelfde als toen maar moet ik veranderen? Één ding is wel verandert, ik schrijf niet meer constant met “..”. Ik doe nu aan echt interpunctie in mijn verhalen, nooit gedacht dat dat zou gebeuren..

En waarom begin ik met een Engelse titel terwijl de rest van mijn schrijven in het Nederlands is? Wellicht omdat Engelse titels pakkender overkomen op mij of misschien vind ik het stoer om te gebruiken. En dan nog is al die spelfouten in mijn teksten! Toch wel ironisch een dyslectische (had even spellingscontrole nodig om dat word correct te krijgen) journalist.

Het kan ook te maken hebben met dat mijn blogs structureel nergens over gaan. Bedoel, neem nou deze blogpost het gaat over dat ik mijn touch kwijt ben maar ondertussen staat er ook allemaal andere onzin! Misschien moet Theuntje maar is goed gaan nadenken of hij nog wel de goede kant opvaart met Theuntje.org. Want alle adverteerders lopen weg en Theuntje.org draait elke dag een verlies van 500 euro!

500 euro verlies per dag, wat zou dat mooi zijn als dat omgezet zou worden in 500 euro winst per dag! Zou ik toch maar even zo 15K per maand verdienen aan Theuntje.org. Nee mijn site bestaat niet om geld te verdienen, geen advertenties meer op mijn site. Die heb ik ooit wel gehad ja, om de hosting een beetje te proberen terug te betalen maar nu word ik gehost door MultiServe en @martinkollaard is zo lief om het mij gratis aan te bieden! Hulde.

Ah! iMovie is eindelijk klaar met het importeren van mijn interview-dvd dus nu kan ik weer aan de slag! Erg he, dat ik dit schrijf uit verveling?


7 reacties op “I’ve lost my touch..”

 1. Je hebt heus wel aardige blogs! Plaats er voor de gein eens een op Humedia.nl, daar zijn ze kritisch en weet je meteen wat er aan mankeert (als er iets mankeert).

 2. Alleen al dit posten zorgt ervoor dat je wat meer reacties krijgt (op dit bericht).

  In die zin over dyslexie zeg je "om dat word correct te krijgen". Natuurlijk is woord met 2 o's.

  Hoe dan ook, wat ik soms erg onhandig vind is als ik jouw website open dat ik al die Twitter berichten bovenaan zie staan en ik veel moet scrollen om de posts te lezen.

  Ik vind de layout van je site trouwens erg mooi.

  • Ah! Kijk dat is gewoon een typo.. En/of ik zit gewoon veel met Engelse woorden in mijn hoofd..

   Nou al die Twitter berichten worden alleen elke zondag gepost en dat is dan van de afgelopen week en daarna krijg je weer gewone posts van mij..

   Thanks.. maar de credits voor de layout gaan naar iemand anders dan ik.. gewoon gratis layout ergens van het net geplukt..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.