Januari, it was a very good month!


Het was de maand van de meeste blogpost ooit op mijn site! 40 stuks maar liefst. En ik ben best trots op mijzelf daarover, zeker als ik zie dat mijn vorige hoogste record 23 was in oktober van 2009. Januari 2009 was nog erger, toen heb ik maar 3 blogs geschreven.

Dan zal ik jullie nu even vervelen met een aantal gegevens.

Bezoekers aantallen veranderen hierdoor ook erg sterk. Zo had ik in December 2009 een unieke bezoekers aantal van 672 en in januari ’10 1317! een stijging van 95,98%. Daar ben ik ook wel blij mee. Als ik dan even kijk naar januari van een jaar eerder had ik maar 198 bezoekers wat dus een stijging is van 565,15%.

Net als alle voorgaande maanden is het topic over WR nog steeds het populairst. Deze maand heeft de nieuwkomer Lees een boek en laat je pijpen al de tweede plaats ingenomen met 62 bezoekers (dat wilt dus zeggen wanneer er op de blogtitel geklikt is en niet gelezen vanaf de homepage). Laat maar weer is zien dat een titel een blog kan maken.

Het is wel leuk om te zien dat 26,04% van de bezoekers op eigen iniatief naar mijn blog komen, dat wilt zeggen mijn url in de adresbalk typen en hier terecht komen. Daarna komt Google met 33,64% waar mijn bezoekers vandaan komen en dan met search tags waar ‘WR’ in voorkomt. En de overige 40,32% is afkomstig uit verwijzende sites waar Twitter vooraan staat, dat komt natuurlijk door de automatische vermeldingen op Twitter na het plaatsen van een blog.

Dank voor het heilige Google met hun mooie Analytics wat mij deze uitgebreide statistieken toont. Nu rest de vraag of ik mijzelf in februari weer kan overtreffen. Deze maand heeft natuurlijk wel 3 dagen minder dan januari, maar dat moet toch wel lukken?


Eén reactie op “Januari, it was a very good month!”

  1. 'Lees een boek en laat je pijpen' triggerde me direct toen ik je blog snel doorlas. Just as a matter of fact. Als bewijs dat je niet het enige ranzige jongetje op de wereld bent (lol)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: