Site update = )


Aangezien ik al zo lang geen ‘site update’ post meer heb geplaatst en ik de afgelopen weken allemaal functies toegevoegd heb aan mijn site/blog (noem het zoals je wilt).

Een functie die alweer een paar weken op mijn site staat is het zogenoemde ‘GD Star Rating’ en plugin waarmee jullie mijn schrijfsels kunnen beoordelen aan de hand van 10 sterren, aangezien veel mensen mijn blogs wel lezen maar niet aan reageren doen leek me dit wel een goede en makkelijke tussen oplossing. Voor de mensen die wel reageren kunnen elkaar ook sterren geven op hun reacties.

Aan de rechterkant van mijn site staat nu een ‘IM Online’ kopje, waar ik denk ik weinig uitleg over hoef te geven. Deze plugin geeft weer wanneer, op welke IM programma, ik online ben. Jammer genoeg werkt de plugin niet optimaal aangezien hij me op dit moment alleen online weergeeft op AIM en Skype.

Als je dan nog een beetje meer naar rechts kijkt zie je een rijtje met 11 icoontjes waar een aantal, of allemaal, je waarschijnlijk wel bekend doen voorkomen. De functie van deze knopjes is dat je een blogpost van mijn site kan delen met andere dmv van een van de sociale netwerken die hiernaast zijn weergegeven, zodat je op jou manier een bijdrage kan leveren aan mijn site.

De laatste nieuwe toevoeging is op dit moment onzichtbaar aangezien ik op dit moment niks verkoop op de veilingsite eBay. Op het moment dat ik weer wat verkoop staat er aan de rechterkant van mijn site een column met de objecten die ik op dat moment aanbied.

Zoals je misschien gemerkt hebt heb ik onlangs ingesteld bij de reacties dat alle mensen zonder Gravatar een willekeurig plaatje krijgen als ze een reactie sturen. Dus mensen, registreer je op gravatar.com geeft een beetje persoonlijkheid aan je reacties en wordt ondersteunt door vele blogs en sites!


2 reacties op “Site update = )”

  1. Je hebt aardig wat functies toegevoegd aan je site. Je kunt hier alle kanten op.

    Ik ben niet zo into 'rating' maar meer into 'reacting' (zijn maar een paar lettertjes meer ;-))

    Leuk dat je mijn blokje een bezoekje hebt gebracht.

    Groetjes van 10y.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.