Kleine update..


Waah ik ben onthoofd!

Ik heb dus me header gepersonalized.. goed he.. je ziet alleen mijn head niet zo heel erg erop.. komt omdat die kop van mij op het moment van het maken van de foto niet zo spectaculair goed was.. maar op zich wel een mooie foto was op de weide in Ermelo.. alwaar ik dit weekend heerlijk een weekendje naar toe was.. (kan je twee keer weekend in een zin gebruiken?).. Zodra ik een betere geschikte foto heb voor me header zal ik die neer plaatsen.. Ben niet al te fotogeniek dus dat kan wel even een tijdje gaan duren :p..

Dus doe je mening over me mooie onthoofde header.. alvast bedankt..

oja over briefje aan mooiemensen.com.. heb nog niks mogen ontvangen van hun in mijn mailbox.. je zou toch wel wat snellere reactie verwachten bij een internetbedrijf.. maarja betekend waarschijnlijk dat ze niet zullen reageren.. of ik ben nu veels te voorbarig en te jumpy naar conclusies.. we wachten af en zullen zien..

Wat is het trouwens met die vliegtuigcrashes de laatste tijd? Bedoel in een weekend 2 crashes met 16 doden en 2 kaduuke vliegtuigies.. En er is weer iemand gedood in Amsterdam.. did keer maar een paar honderd meter van me huisje af.. het begint bijna normaal te worden zovaak als het gebeurt zucht..

En dan die noord/zuid-lijn.. maak hem nou alsjeblieft gewoon af.. met elk groot project hier in nederland zijn er problemen met bouw of geld omdat de nederlanders op een of andere manier er altijd in slagen om het te vernueken.. uds huur in het vervolg een buitenlands bedrijf in om de klus te klaren en laat de nederlanders maar lekker baggeren..

Oja.. heb je je belasting al gedaan? niet dat et me boeit of je het doet of niet..

Dan zal ik maar even de foto plaatsen hier waar ik de banner uit gehaald heb.. heb ik ook een mooi eind:

Theun op de weiden


10 reacties op “Kleine update..”

  1. Kijk! die foto is toch best leuk om als header te gebruiken! en dan wel met hoofd.. Zeker nu je net naar de kapper bent geweest;) dus plaats hem nou maar gewoon!

  2. Neee schat je kijkt niet alsof je moet poepen. Je had het gewoon koud daarom keek je zo….En waarom je zoveel van die vliegtuig ongelukken hoort is omdat het op het moment gewoon een hype is om daar veel nieuws over te geven..normaal gebeuren er sowiezo zoveel ongelukken..belasting moet ik ook maar snel doen…

    xxx

  3. @ Tijn.. nee joh het is allemaal maar trucage :p..

    @Lieverdje.. Als ik het koud heb moet ik soms ook poepen hoor :p..

    Vind het maar een slechte hype om er meer over te mediaen.. krijgen alleen meer mensen angst om te vliegen.. worden er minder vluchten geboekt.. en dan gaat de hele airline gebeuren ook nog is ten onder.. moeten we allemaal weer lopen..

  4. Het ziet er wel een beetje half uit zo hoor… 😉 Je zou eens richting Assel moeten gaan. Daar kun je heel mooie foto's maken! In de lengte, zodat je hoofd ook in je banner past…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.