Sneller en stiller..


Nee niet me site.. maar die laad als het goed is nu ook wat sneller.. stond heel veel troep in de database waardoor hij zo traag ging.. alsof je stront door een trechter duwt :|.. gadsie..

Waar heb ik het dan wel over? Over me pc jeej.. want al vanaf het moment dat ik mijn mooie nvidia 8800GT heb maakt dat ding een takke herrie.. prima kaart.. maar takke herrie.. maar nu komt daar dus een mooie arctic silence koelertje overheen *klik* ..  Ik blijf dan wel me 3 hardeschijven horen..

Zei je nou net 3? .. jij let goed op zeg.. kheb namelijk ook nog een hele mooie Samsung Spinpoint ,1 terabyte *klik* hardeschijf besteld..  want me huidige hardeschijf is hard aan vervangen toe want die gaat zoooooo traag..  tis echt te triest voor woorden als ej bestanden van boven de  1 gb wil verplaatsen..die schijf kwam ook nog op de 4 plaats ofzo van een grote test :O.. wauzers..

Maar goed dat wou ik even melden.. foto’tjes (ja niet zeuren dat ze niet door de tekst staan want dat komt door de huidige layout):

Alles besteld bij cool-prices.nl.. gewoon omdat ze lief zijn ^^


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.