Mijn 200st blogpost!


Wat is de tijd toch weer snel gegaan! Het was nog als gister dat ik mijn eerste blog publiceerde op http://theuntje.org. Het is niet gisteren maar het was 28 augustus 2007, net iets meer dan twee jaar! En wat een bewogen jaren waren dat voor Theuntje.org. Waarom? Geen flauw idee, klonk gewoon leuk om te zeggen!

Heb zelfs ook nog een tijdje geprobeerd om in twee talen te bloggen. Dat heb ik een paar weekjes vol gehouden toen hield ik dat ook maar weer voor gezien. En later had ik nog een vertaalplugin geinstalleerd op mijn website waardoor ik zichtbaar was in 50 verschillende talen maar de vertaling was zo slecht dat het er weer af ging na een tijdje.

En ik heb op dit moment ook wel een redelijk bezoekers aantal per dag.. Het schommelt zo tussen de 10 en 50 bezoekers per dag! En dat zijn unieke personen, dus niet ik die de ganse dag op cmd+r (F5) loop te drukken.

Op naar de 500 posts dan maar hรฉ? Als ik nou nu per dag zo’n 3 berichtjes per dag plaats dan zitten we over 100 dagen op mijn nieuwe mijlpaal!

En het lijkt me ook wel leuk om op deze post 40 reacties te ontvangen! Want mijn hoogste aantal reacties staat op 38 en dat is op mijn gezeur met WR van september vorig jaar, dus daar mag ook wel over heen gegaan komen! Dus reageer ook al slaat het nergens op! Ik blog toch ook altijd over nergens op slaande dingen?


21 reacties op “Mijn 200st blogpost!”

    • Meid nog wel? :p..

      Ik zal net zo lang blijven spammen tot ik de 40 heb! En als ik door blijf gaan met op alles te reageren hoeven er maar 20 mensen te reageren :p

    • Dankje. En ja daar heb je een punt. Maar dat zijn ook blogpost! En dat zijn er nog maar 5 geloof ik dus die hebben niet het geheel naar 200 getild hoor ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.