Wetenschap


Een been is instabieler om je laptop op te zetten dan op twee benen! Wie had dat gedacht! Ik ben er net in ieder geval achter gekomen toen ik mijn laptop op mijn ene been zette omdat mijn andere been onder mijn laptop dragende been zat, en toen zette ik mijn beide benen weer naast elkaar. Warempel het is opeens veel stabieler! Wat een wetenschap toch weer in deze treincoupé die naar stront riekt. Gelukkig valt die stank mij niet meer op aangezien ik er nu al meer dan 5 minuten in zit en je dan redelijk gewend raakt aan bepaalde geuren.

Ik zou het natuurlijk kunnen verergeren. muhahaa.. Merk namelijk dat als er op een verpakking vleeswaren als THT 20 september staat (dat is nu 16 dagen geleden) ik toch maar gewoon het pakje weg moet gooien ook al als de plakjes vlees nog goed smaken. Mijn maag is er namelijk niet zo blij mee!

En dat op de dag dat ik in het publiek van de wereld draait door zit. Oh, ik heb zo een zware opleiding. Ik moet verplicht naar een televisie programma! En dan moet ik er ook nog een heel A4‘tje over schrijven. Nou ik hoop dat me dat wel gaat lukken want dat klinkt wel als een heel erg zware opdracht!

Ben ik nou trouwens de enige of zijn er meer mensen die last krijgen van hun ogen als de trein, tussen Utrecht en Amsterdam (en vice versa), door de tunnel rijdt en langs die balken komt waardoor het licht heel snel veranderd? Of ben ik weer de enige gek die daar las van heeft?

Wat een wetenschapper ben ik toch. Weet niet eens of het in deze zin hierboven goed staat of dat het veranderd is of verandert.. Ik heb echt schrijfhulp nodig! Dus is er iemand die zo lief wilt zijn om al mijn post te corrigeren? Dan krijg je van mij een inlog en dan kan je me berichten wijzigen. Wijzigen zonder dat het Theuntje eraf gaat!

Dus vanavond en alleen vanavond ik samen met een klasgenootje in het publiek van de wereld draait door! Misschien zie je me, misschien zie je me niet, misschien zie je me wel maar is het je niet opgevallen of misschien kijk je gewoon niet naar DWDD maakt allemaal niet uit. Er is altijd nog uitzendinggemist ;).

,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.