Mobiel internet, eindelijk..


Gisternacht toen ik thuis kwam lag er een grote envelop op mij te wachten en ik dacht yes! Daar is eindelijk mijn Vodafone datastick waar ik al op zit te wachten sinds 8 december 2009. Helemaal blij maak ik het pakketje open en op het doosje wat in de envelop zat stond ‘T-mobile’.. wat? Ik snapte niet helemaal waarom ik van T-mobile een datastick kreeg want ik ben vrij vergeetachtig. Gelukkig gaf de brief mij informatie waarom ik het had onthangen, ik had me namelijk ingeschreven als zakelijke treingebruiker en had 3 treinkaartjes ingevoerd op de actiepagina van de NS en daarbij deze stick gratis mogen ontvangen.

Nu heb ik dus wel mobiel internet, maar nog steeds niet mijn abonnement van Vodafone waarvoor ik wel betaal. Kan ik in ieder geval binnenkort een soort mobiel internet testje doen. Dan heb ik zelf al T-mobile en Vodafone en KPN kan ik wel lenen van iemand en dan alleen nog Telfort.

Gebruiken ga ik hem alleen maar in nood, als ik hem al ga gebruiken het kost namelijk 30 cent per MB! met een maximum van 4,50 per dag. Gelukkig zit er wel gratis 10 euro tegoed bij waardoor ik toch twee dagen onbeperkt kan internetten!

Het is alleen wel heel jammer dat hier, binnen de ring van Amsterdam, thuis gewoon amper UMTS verbinding heb. Dat wordt nog leuk als ik het ga testen in mijn vakantie huisje in Ermleo, zal ik dan op GPRS mogen gaan interneten?

Als T-mobile het lukt om zo’n actie op te zetten en iedereen snel te voorzien van een (gratis) datastick waar is Vodafone dan in godsnaam mee bezig?

//Update: Toch maar even speedtest aangegooid om te kijken hoesnel de verbinding hier in huis is. Op het moment dat ik verbinding maakte schoot de verbinding toch spontaan naar de HSPDA! Resultaten:


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.