Morgen: werken..


Okay, het is een training maar ik krijg ervoor betaald. Morgen heb ik wel mijn eerste betaalde dag in een lange tijd, dus dat is werk. Lijkt me nog wel een interessante training worden ‘weerbaarheidstraining’ van het GVB. Zullen ze dan tegen me aan gaan schreeuwen en me van mijn plek af proberen te krijgen. Zal vast wel erg gezellig worden.

Ik krijg die weerbaarheidstraining omdat ik vanaf 14 mei af en toe op vrijdag en/of zaterdag-nacht voor het GVB met TukTuk’s ga rondrijden als ondersteuning van het huidige nachtnet. Een makkelijke manier om van het ene uitgaansplein naar het andere plein te komen voor de prijs van anderhalf biertje. He gad.. lijkt wel bijna of ik hier reclame zit te maken.

Volgende week vrijdag zal dus de eerste keer zijn dat ik tussen 22:00 en 3 uur snachts rond rijd in Amsterdam met een mooie elektrische TukTuk ik ben erg benieuwd hoe het gaat lopen en wat het gaat worden. Het is dan namelijk ook de officiële opening van het project.

Zoals je ziet werk ik morgen een dag en heb ik 8 dagen nodig om uit te rusten om weer aan mijn volgende werkdag te kunnen. Gelukkig blijft dit niet zo want op 18, 19 en 21 mei heb ik 3 volle dagen OV-chipkaart-klantenservice-training en op 22 mei heb ik in de avond alweer een TukTuk dienst.

Ik heb er zin in. Beide baantjes lijken mij erg leuk en geld, geld is fijn om te hebben ookal koop je er niks mee wat je echt nodig hebt.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.