Shaving to the beat


Van nature ben ik iemand die altijd dingen doet die eigenlijk niet zoveel zin hebben. Bijvoorbeeld de straat vegen met herfst zodat het er toch allemaal wel mooi bij ligt. En nog meer van dat soort onnuttige dingen. Maar er is een ding waar die zelfde natuur mij mee opgezadeld waar ik echt zo nu en dan erg weinig zin in heb.

Scheren, het is vandaag precies alweer 8 dagen geleden dat ik mij voor het laatst geschoren heb en het begint nu eigenlijk toch wel een beetje te jeuken. Lijkt mij dan ook een uitgelezen moment om eindelijk dat scheerapparaat van Wilkinson Sword ‘Quttro Titanium Precision’ uit te proberen dat ik vorige week binnen heb gekregen van Enchante (een tussenpersoon tussen bloggers en bedrijven). Wilkinson is namelijk op dit moment met een grote promotie bezig rond hun nieuwe platform ‘Shave & Share’ gericht op ‘iedereen die weleens een scheermesje vast heeft.’

Wat is nou het doel van deze actie? Het is eigenlijk heel simpel, zet jou 3 lekkerste scheernummers (keuze uit 500 nummers) in een lijst, zorg dat je lijst de meeste stemmen krijgt en je maak kans op vele mooie prijzen! Ik heb zojuist zelf mijn ‘Shavelist’ gemaakt wat een afwisseling is van Black Eyed Peas en Suzanne Vega of in andere woorden de lieve maar toch drukke jongen die ik ben. Als je op mijn lijstje wilt stemmen kan dat via deze link. Nog beter natuurlijk: maak je eigen lijst aan en maak kans prachtige prijzen met als hoofdprijs ‘iTunes Gift Card t.w.v. € 495 + iPod Touch 32GB + JBL On Stage Micro Docking station’. Inschrijven kan op Shaveandshare.com, let op doe dit wel voor 12:00 uur op 17 mei want daarna sluit de actie.

Om sneller boven aan de lijst te komen kan je de actiecode gebruiken die je kunt vinden op de stikker van de Quattro Titanium Precision Freesyle apparaten en de mesjes. Om meer stemmen te krijgen kan je natuurijk ook je lijst delen met Facebook, Hyves en Twitter.

Dan ga ik mij nu maar is scheren met mijn hippe Wilkinson Quattro Titanium Precision (wat een lange namen altijd) en dan kunnen jullie je mooi inschrijven bij Shaveandshare.com en kans maken op die mooie prijzen! (zullen we er maar even niet bij vermelden dat mijn scheerschuim van Gilette is?)


2 reacties op “Shaving to the beat”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.