OUYA: “A new kind of video game console”


En er zijn al 132 spellen op te spelen! Dat is, als ik hem ooit nog een keer binnen ga krijgen. De belofte die het OUYA team op Kickstarter maakte was namelijk dat de console in maart 2013 verscheept zou gaan worden. Echter toen was het vanaf maart 2013 dat ze verscheept werden. En nu begin juni heeft nog steeds niet iedereen zijn of haar OUYA binnen. Inclusief mijzelf, en dat doet pijn.

OUYA a new kind of video game console

Het OUYA-Team onder leiding van Julie had namelijk toegezegd dat het in maart verscheept zou gaan worden. En het is dan niet erg als er vertraging op treedt waardoor het allemaal wat langer duurt en we wat langer moeten gaan wachten. Echter om pas aan het eind van maart te gaan communiceren dat er pas vanaf maart geleverd gaat worden zet bij veel mensen natuurlijk kwaad bloed.

Ik keek er erg naar uit om mijn OUYA te ontvangen te kijken wat er van de belofte waar gemaakt kon worden en hem gebruiken als een ideale mediaplayer met XBMC erop. Maarja.. nu is het wachten tot ik eindelijk een bevestiging krijg dat mijn OUYA is verzonden. Of op zijn minst een reactie op mijn mails/tweets/facebook berichten dat er aan gewerkt wordt. Maakt mij erg treurig en geeft mij weinig hoop voor toekomstige Kickstarter projecten.

Eigenlijk is het gewoon mijn eigen schuld ook. Had ik ook maar geen special edition moeten kiezen en al helemaal geen extra controler.

, ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.