Purple and Green


Zoals je je misschien nog wel kan herinneren zat er in mijn kamer een erg lelijke paarsige lila-ige kleur op de muren en op het houtwerk. En dat zag er zo uit.

Nou.. zo zag het er niet uit hoe ze het achterlieten maar zo zag het er uit nadat Floris heel lief het houtwerk geschuurd heeft. En omdat ik deze kleur zo lelijk vond heb ik voor jullie een sneak preview welke kleur er over deze lelijke kleur heen gaat. Kwam er alleen thuis achter dat ik vergeten was om een foto te maken van het resultaat, gelukkig droeg ik de nieuwe kleur nog wel bij mij.

Ik vind het alleen erg jammer dat niet mijn hele haar nu groen is, is wel een hip kleurtje namelijk!

Vandaag was de laatste dag dat de Slowaken in ons huisje bezig waren (er komt vandaag of morgen alleen nog een mannetje langs voor de finishing touches). En ze hebben ook nog even heel lief een deel van mijn muur betegeld omdat daar de wasbak te hangen komt. Ze zijn zo lief die Slowaken! Ze doen alles voor je, zolang je ze geld toeschuift.

Heerlijk dat die kamer zo opschiet! Alleen nog even een tweede laag op het plafond, de muren en het houtwerk en dat is het schilderwerk klaar en hoeft er ‘alleen’ nog maar gelamineerd te worden.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.