Klussen.. yuk.. ik bedoel jeej..


Het verhuizen komt telkens dichterbij dus ik ben nu

ook begonnen met mijn kamer. Gister samen met Martin de hele kamer in het voorstrijk spul gezet. Zodat ik zondag kan gaan beginnen met verven.

Actie foto!

Het houtwerk wat je achterop de foto ziet is nu nog lelijk lila. De bedoeling is dat die houtwand na zondag geheel fel groen is, lekker fout! En als de muren gedaan zijn en de muur droog is mogen we aan het leukste beginnen.. het leggen van het laminaat.

Welk we gisteren hebben opgehaald bij de Praxis. Paaskorting en laminaatkorting! Nou dan weten we weer hoe hard we normaliter genaaid worden door Praxis. Het mooie aan dit laminaat is dat er al ingebouwde geluidsdemping in zit, dus die mensen onder me horen mij gewoon totaal niet meer!

Deze keer werd ik dus geholpen door de professionele klusman Martin en hij zag er erg lief uit in zijn witte verfpakje, dus ik zal dan ook die foto met jullie delen!

Als jij nou ook denkt ‘die Theun wil ik graag wel eens helpen met zijn kamer (of het huis)’. Alle hulp is welkom! Ben namelijk nog steeds van plan om in de eerste week van mei de housewarming te hebben.


8 reacties op “Klussen.. yuk.. ik bedoel jeej..”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.