Samsung Galaxy S


Woensdag mag ik mijn abonnement bij T-mobile eindelijk verlengen en dat doe ik dan met de Samsung Galaxy S. Waarom? Mijn bijna twee jaar oude HTC Touch 3G valt van verdriet bijna uit elkaar en het wordt is tijd voor Android, zodat ik ook is goed aan AndroidTalk kan gaan werken.

Er schijnt in deze maand al een update te komen naar Android 2.2 (Froyo) waardoor hij nog sneller moet worden dan hij al is en hij ziet er gewoon erg stijlvol uit. Zeg maar een soort iPhone zonder dat het een iPhone is. Stront, welk goed ruikt.

Hieronder vindt je de commercial die je in Nederland tegen kan komen op de televisie.

Mooie is dat de Telco’s aan het stunten zijn met internetprijzen dus ik krijg bij mijn goede vriendinnetjes van T-mobile 24 maanden Web’n’Walk voor niets, das toch lief?

Nu is mijn vraag eigenlijk, is er een reden waarom ik deze telefoon niet moet nemen?


3 reacties op “Samsung Galaxy S”

  1. TJa waarom je het niet moet nemen, hij doet net alsof hij een iPhone is, maar het is het net niet.

    Je kan er geen spannende iPhone apps op draaien. De android marked is door het weinig controlle een troep. En er zijn geen sites waarom je geen android moet nemen! als ik dat probeer te googlen krijg ik allemaal sites over waarom android beter is dan iPhone! grr!

    • Zou je al die sites vinden omdat Android ook beter is dan de iPhone? :p..

      Ja er staat misschien wel veel troep op de market.. maar ik hoef dat toch niet te gebruiken? Daarnaast kan ik als ik bepaalde dingen echt moet hebben mijn iPod Touch nog gebruiken 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.